tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post4915530397688029417..comments2024-03-18T08:43:53.081+01:00Comments on Coco & Co: How to - Fondant kage i 2 etagerCamillahttp://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-45746622164072249562017-08-28T09:50:10.122+02:002017-08-28T09:50:10.122+02:00Hej Monica,
tak for de fine ord, og beklager det ...Hej Monica,<br /><br />tak for de fine ord, og beklager det sene svar. <br /><br />Ja, det er almindelige sugerør jeg bruger - evt. nogle smoothie sugerør (altså nogle lidt tykkere).<br /><br />Jeg lægger låg på skålen med smørcreme og lader den stå på køkkenbordet (eller et køligt sted, som ikke er køleskabet). Hvis du er usikker på det, så sæt den i køleskabet, men tag den ud igen mindst et par timer før og sørg for at røre den godt igennem bagefter. Så kan du sagtens få den til at blive medgørelig igenCamillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-82362205973259934432017-08-03T09:45:06.682+02:002017-08-03T09:45:06.682+02:00Hej. Først og fremmest tak for en virkelig god gui...Hej. Først og fremmest tak for en virkelig god guide! Jeg har lige et par muligvis dumme spørgsmål :) Er det helt almindelige plastic sugerør du bruger? Og hvad gør du af smørcremen imens kagen sætter sig? Jeg tænker, hvis kanten af smørcremen sætter sig og bliver hård i køleskabet, så gør resten vel også og bliver umulig så derefter at bruge til opsmøringen? :) <br />Mvh. MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/12225921300200683570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-41305575889978819792016-10-30T12:57:25.979+01:002016-10-30T12:57:25.979+01:00Hej,
når du laver den øverste etage af kagen skal...Hej,<br /><br />når du laver den øverste etage af kagen skal du lave den på en kageplade, som fungerer som bund for den øverste etage. Dvs. du skal kun skære en etage ad gangen når du spiser kagen. Sugerørene er for at stabilisere den øverste etage, når du samler den og skærer den, så den ikke klemmer den nederste etage. <br /><br />Hvis du lave 3 etager ovenpå hinanden kan det godt være en fordel at have et hul i midten af den miderste kages plade, så du kan få et sugerør til at gå imellem de 2 etager. Men ved to etager burde det ikke være nødvendigt, og her burde de være nok bare at sætte dem ovenpå hinanden.Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-14069688627203646892016-10-29T19:57:15.972+02:002016-10-29T19:57:15.972+02:00Hej. Jeg har et spørgsmål :) Hvilken funktion har ...Hej. Jeg har et spørgsmål :) Hvilken funktion har de 4 sugerød hvis de bliver klippet af i højde med den nederste kage? Troede de skulle 'gå op i' den øverste kage, så den blev holdt på plads? Mvh Maria Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15511579597416905514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-55294277959303799472016-10-13T12:24:20.830+02:002016-10-13T12:24:20.830+02:00Tak :-) beklager der denne svar! Jeg vil skyde på,...Tak :-) beklager der denne svar! Jeg vil skyde på, at der var til omkring 35-40 personer i kagen. Prøv min kageberegner her på siden til at indikere størrelsenCamillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-85170266484143960492016-09-29T17:15:49.044+02:002016-09-29T17:15:49.044+02:00Super fin lagkage :) Jeg skal selv i gang med at l...Super fin lagkage :) Jeg skal selv i gang med at lave en dåbskage til min lille pige. Har derfor lige et spørgsmål vedrørende mængden: Hvor mange personer er der ca. til med denne kage?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08280797533605709675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-4808712378651006642014-05-05T22:30:35.666+02:002014-05-05T22:30:35.666+02:00Tak :o) Du skal da KLART lave en how-to på din bur...Tak :o) Du skal da KLART lave en how-to på din burgerkage!!! Jeg ville elske at se den :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-13173261606626875352014-05-05T22:29:17.548+02:002014-05-05T22:29:17.548+02:00Tak :o) Nej, det er faktisk ikke så svært igen - j...Tak :o) Nej, det er faktisk ikke så svært igen - jeg tror blot, at man skal kaste sig ud i det, for tanken om det er nok værre end realiteten :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-5311877442513845522014-04-25T22:38:34.662+02:002014-04-25T22:38:34.662+02:00Super fint how-to indlæg :D Jeg har fået en del fo...Super fint how-to indlæg :D Jeg har fået en del forespørgsler på at lave en how-to i forbindelse med min burgerkage, så måske jeg skulle kaste mig ud i sådan en sag igen... hmm... eller noget helt andet! :DAgnethe - about a girlhttps://www.blogger.com/profile/11346059606159190038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-19393939733849885302014-04-25T08:25:10.139+02:002014-04-25T08:25:10.139+02:00Flot kage du har lavet:) har ikke de store erfari...Flot kage du har lavet:) har ikke de store erfaringer med at lave fondant kage men de 2 gange jeg prøvede gik rigtig godt . Tinnahttps://www.blogger.com/profile/15673709919930312846noreply@blogger.com