tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post8884912716811455373..comments2024-03-18T08:43:53.081+01:00Comments on Coco & Co: Når havregrød ikke bare er havregrødCamillahttp://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-53814706737326376192014-12-13T23:10:20.633+01:002014-12-13T23:10:20.633+01:00Spændende - det må vist også prøves :o)Spændende - det må vist også prøves :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-45801190808194377702014-12-13T23:09:30.719+01:002014-12-13T23:09:30.719+01:00Danke - Bitte Schön :o)Danke - Bitte Schön :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-47362991069044165652014-12-13T23:08:16.288+01:002014-12-13T23:08:16.288+01:00Mandelmel og banan - det lyder ret interessant - d...Mandelmel og banan - det lyder ret interessant - det må prøves :o) Jeg vil straks se om, hvad du har på bloggen - så kan jeg altid dele med den bette ;o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-75356852894405762812014-12-13T23:07:17.454+01:002014-12-13T23:07:17.454+01:00Det lyder spændende - tak for forslagene :o) Jeg t...Det lyder spændende - tak for forslagene :o) Jeg tror faktisk, at jeg må prøve det med gulerodskage :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-82423835894284910462014-12-13T23:04:12.328+01:002014-12-13T23:04:12.328+01:00Det var så lidt :o) Den sidste er også super god! ...Det var så lidt :o) Den sidste er også super god! Sjovt med bakken, jeg har den hjemme fra mine forældre fra en gang der blev ryddet op :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-77174510936193525232014-12-13T23:03:18.302+01:002014-12-13T23:03:18.302+01:00Uhm - mandelsmør er tossegodt! Det må prøves :o)Uhm - mandelsmør er tossegodt! Det må prøves :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-25747917741324976102014-12-10T16:12:32.341+01:002014-12-10T16:12:32.341+01:00Mos en banan og kog med - top med kanel :-) MMMMHH...Mos en banan og kog med - top med kanel :-) MMMMHHTrineKhttps://www.blogger.com/profile/14627101639855359141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-40891227977454633402014-12-09T20:37:27.179+01:002014-12-09T20:37:27.179+01:00Med mandelmel i grøden, og så rør most banan i, ef...Med mandelmel i grøden, og så rør most banan i, efter den er kogt. Haps haps haps.<br />Og ellers har jeg en masse forskellige grød varianter her http://deterbarnemad.dk/groed/ :)MissMoccahttps://www.blogger.com/profile/12441280530758702058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-54941604013336541322014-12-09T20:19:01.478+01:002014-12-09T20:19:01.478+01:00Jeg er rigtig glad for havregrøden a'la gulero...Jeg er rigtig glad for havregrøden a'la gulerodskage, både med og uden gulerødder. Så bliver det bare en kryddergrød. <br />For tiden er det dog en hurtigere variant med havre, kokosmel og boghvede, vand, et nip salt og så 3 min i microen. Med kanelsukker eller chaisirup på toppen. Jeg har aldrig lavet havregrød andre steder end i microen, så det er også det rigtige her. Jeg spæder havre op med kokos og andet, fordi jeg følger Low FODMAP ( får desværre ondt i maven af nogle typer kulhydrater).<br /><br />Kh.<br />Anne-MarieAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01538698733847685932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-6819953462133455562014-12-09T18:41:03.599+01:002014-12-09T18:41:03.599+01:00Gode udvalg af havregrød du har. Jeg er mest til d...Gode udvalg af havregrød du har. Jeg er mest til den sidste :-)<br />Din makke har jeg i en større udgave og så i grønne nuancer :-)<br /><br />Tak for inspi til havregrøden. Julehilsner fra MariaMaria fra En verden af kunsthttp://www.mariahoffbeck.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-11912681903654362402014-12-09T16:28:13.285+01:002014-12-09T16:28:13.285+01:00Jeg elsker også havregrød- især den klassiske med ...Jeg elsker også havregrød- især den klassiske med smørklat og sukker :)<br />Du må altså bare prøve den med mandelsmør og æble, det smager fantastisk!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.com