tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post2441677643483707387..comments2024-03-18T08:43:53.081+01:00Comments on Coco & Co: Scones med clotted creamCamillahttp://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-42928136460616415312015-03-13T16:53:04.192+01:002015-03-13T16:53:04.192+01:00Jeg stod faktisk med samme tanke i weekenden da je...Jeg stod faktisk med samme tanke i weekenden da jeg lavede det :o) Men jeg er i tvivl om hvilken "del" af fløden det er, der egentlig er tilbage? Er alt fedtet forsvundet eller er det stadigvæk ligesom fløde. Det ved jeg ikke, men jeg tænker, at man vel altid ville kunne bruge det til at bage med, eller evt. i en sammenkogt ret. Det er dog her, jeg ikke ved om det opfører sig som fløde eller mere som mælk mht. kogningCamillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-17524995767332801842015-03-13T15:26:30.719+01:002015-03-13T15:26:30.719+01:00Du forklarer Tine "at der bliver ca. 1/2 L fl...Du forklarer Tine "at der bliver ca. 1/2 L fløde tilbage i bunden." Kan det kun bruges til madlavning, eller har du nogle andre forslag?<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-84183103127313025712013-03-06T13:04:08.873+01:002013-03-06T13:04:08.873+01:00Det synes jeg bestemt, at du skal gøre :o) Der bli...Det synes jeg bestemt, at du skal gøre :o) Der bliver ca. 1/2 liter fløde tilbage i bunden, så der er ca. ligesom 1/2 liter piskefløde pisket til skum Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-74744935451801208952013-03-06T10:00:37.142+01:002013-03-06T10:00:37.142+01:00Kære Camilla
Jeg vil kaste mig ud i at lave clott...Kære Camilla<br /><br />Jeg vil kaste mig ud i at lave clotted cream, men hvor stor en mængde giver din opskrift?<br />Venlig hilsen<br />TineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-45456933428688425912012-11-13T10:10:25.428+01:002012-11-13T10:10:25.428+01:00Tak - de smagte også skønt :o) Jeg ved faktisk ikk...Tak - de smagte også skønt :o) Jeg ved faktisk ikke helt, hvordan man "rigtigt" laver det, men dette fungerer i hvert fald ganske fint :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-81323427024826629572012-11-12T14:37:55.645+01:002012-11-12T14:37:55.645+01:00Nøj de ser gode ud :-) Ved ikke lige hvordan jeg f...Nøj de ser gode ud :-) Ved ikke lige hvordan jeg forstillede mig man lavede clotted cream, men i hvert fald ikke på den måde :-) men så blev jeg så meget klogere. by Buskhttps://www.blogger.com/profile/16648660912511123015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-76004602451454772052012-10-26T13:34:22.076+02:002012-10-26T13:34:22.076+02:00Jeg har aldrig været på Perchs Tearoom, men mon ik...Jeg har aldrig været på Perchs Tearoom, men mon ikke jeg burde komme afsted en dag :o) Jeg vil klart anbefale dig at prøve at lave clotted cream selv - det er ikke svært, kun en smule tidskrævende :o) Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5271577442511711064.post-39319413221624013352012-10-25T19:43:47.596+02:002012-10-25T19:43:47.596+02:00Uhm Scones! De bedste jeg nogensinde har fået er i...Uhm Scones! De bedste jeg nogensinde har fået er inde hos Perchs Tearoom, de er intet mindre end fabelagtige!<br />De serverer desværre med alm flødeskum og ikke clotted cream...<br /><br />Jeg kunne godt blive fristet til at prøve at lave det selv, skulle jeg byde på afternoon tea igen :D de ser vildt gode ud dem du har bagt!<br /><br />- Maj :DMajhttps://www.blogger.com/profile/12003322950854477282noreply@blogger.com