mandag den 21. maj 2012

Grill Party

Som nævnt i mit tidligere indlæg havde jeg inviteret cupcake-mafiaen og deres bedre halvdele til en omgang grill i lørdags. Temaet var Santa Marias BBQ-serie, som de havde sendt mig et udvalg af til at eksperimentere lidt med. Jeg havde tænkt at det kunne være en god mulighed for at møde de andre pigers mænd, og det viste sig heldigvis at være en rigtig hyggelig eftermiddag. Som jeg også nævnte, så var både junior og jeg syge (og er til dels stadigvæk), så det var ikke meget af maden jeg egentlig smagte på, men heldigvis har vi stadig nogle produkter tilbage, så et eller andet sted var i lørdags nok bare den første af mange Santa Maria grill-middage for os denne sommer :o)

Vi havde valgt 3 slags kød: Koteletter marineret i Chipotle-marinade, Kyllingeinderfileter marineret i Allround-marinade og spyd med roastbeef i tern, hvor halvdelen var marineret i Rødvins-marinade og den anden halvdel i Hvidløgs-marinade, og tigerrejer marineret i Seafood & Fish-krydderi.

Et stort fad med kylling :o)

De lækre spyd med rejer og roastbeef og en enkelt cherrytomat

En fyldt tallerken, hvor man også kan se koteletten og det tilbehør, jeg havde lavet.


 Et lille vue ned af hele bordet :o)


Både Allround-marinaden og Chipotle-marinaden var i de store pakker, som allerede er den pose man marinerer kødet i, hvilket jeg var STOR fan af, det er mega smart, at man ikke behøver at finde en anden skål eller pose eller lignende.

Billede fra Line

Jeg kunne rigtig godt lide smagen af Allround-marinaden. Chipotle-marinaden var til gengæld nok liiiige stærk nok til mig, men jeg er også lidt en kylling med stærk mad, men den var god til at give lidt styrke til maden, og gjorde koteletterne, som jo nok ellers kan blive lidt triste, ret gode :o)

Umiddelbart var både hvidløgs- og rødvins-marinaderne, som jeg brugte til roastbeef i tern, også ganske fine, men jeg må indrømme, at jeg havde lidt svært ved at kende dem fra hinanden. Det kan dog godt have noget at gøre med, at jeg kun smagte dem som rester dagen efter.

Rejerne havde jeg puttet i en skål efter optøning og pilning, og drejet lidt Seafood & Fish krydderiblanding over dem, og så blot vendt dem rundt og stillet dem i køleskabet indtil de skulle på spydene.

Som tilbehør havde jeg lavet en salat med perlespelt, spæde salatblade, granatæble, æble, revet squash og friske grønne asparges. Som dressing havde jeg blot rørt det sammen med lidt olie og citron og en smule ahornsirup.

Ydermere lavede jeg en kartoffelsalat, som er den vi ALTID har fået i min familien. Det er nok også den der gør, at jeg har det lidt svært med alle andre kartoffelsalater, for efter hvad jeg kan se er langt de fleste baseret på en eller anden form for surmælksprodukt (cremefraiche, ymer, yoghurt osv.) men det er denne bestemt ikke :o) Men jeg elsker den, og tænkte at de andre nok ikke kendte den, så derfor kunne det være sjovt at prøve den. Dog tror jeg, at den lige får et lille bitte indlæg for sig selv, og det kommer meget snart :o)

Til dessert fik vi grillede frugtspyd med jordbær, banan og ananas på drysset med en smule muscovado sukker på. Til spyddet fik vi chokoladeis rørt mad banan-chokolade-kage-stykker. Simpelt, men ret lækkert


Det var en ualmindelig hyggelig eftermiddag sammen med pigerne og deres mænd + Pixi, og jeg håber bestemt at vi kan komme til at gøre det igen. Det var også skønt at prøve lidt nye ting på grillen, for jeg tror nok at vi har en tendens til at smide det samme på hver gang. Men jeg kan godt afsløre, at vi allerede har en liste så lang af ting vi skal prøve denne sommer med vores BBQ-produkter. Faktisk er det også planen at juniors 1-års fødselsdag, som han holder sammen med husbondens, også bliver en BBQ-fest :o)

Parrene fik allesammen en goodie-bag med hjem med Santa Maria produkter i, så de også kan prøve sig lidt frem hver især, og hvis det er ligesom i vores lille hjem, så kommer mændene også i sving når det drejer sig om at grille :o)

Men det var ikke kun de andre der fik gode sager, vi (nok mest mig, når man kigger på indholdet) fik også nogle lækre værtinde-gaver


Blomster, snack til Coco, en vinkøler, Selleberg Kirsebær sirup, hjemmelavede Baileys Marshmallows, "Kastanjer", cupcake-gafler, cupcake-servietter, hjemmebagte chokolade-småkager, chokolade og en M&M's læbepomade!!! Jeg bliver helt forpustet bare ved at remse det op... jeg kan godt afsløre, at selvom jeg stadig ikke er helt frisk så har jeg smagt lidt på nogle af tingene - MUMS :o)


4 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn grill-aften med dejlig mad. Jeg skal da vist ud og prøve den der chipotlemarinade- den er vist noget for mig smart koncept og stærk. Mums
  God bedring til dig og lillemanden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er ved at have det lidt bedre :o) Det var en super hyggeligt dag, og jeg _tror_ at maden var god :o) Jeg kan helt sikkert anbefale marinaden, den er super smart

   Slet
 2. Det ser ud som en rigtig god omgang grill mad. Bliver jo helt sulten :-) Vi er ikke særligt gode til at få grillet, men det skal vi vist have gjort lidt ved i løbet af sommeren...

  Skal da vist have prøvet den der marinade i pose det er jo genialt når man er i sommerhuset :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I kan bare komme en tur forbi, så skal vi nok sørge for grill (og måske et par poser marinade til at tage med hjem ;o) Vi er dog heller ikke altid for gode til at få grillet - intentionerne er der tit, men det bliver ikke altid til noget

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...