mandag den 2. december 2013

Juledekorationer anno 2013

Lørdag kom vi hjem efter at have været på Rigshospitalet siden om tirsdagen, hvor junior skulle opereres - men mere om det på et andet tidspunkt.

Jeg havde været lidt i tvivl om hvornår vi egentlig ville komme hjem, så da det viste sig, at vi var hjemme lørdag skulle det gå liiiiidt stærkt med at få banket et par juledekorationer op. Nogle var bestemt lettere at få gjort klar end andre ;o)

Kalenderlyset blevet meget enkelt og næsten fuldstændig uden naturlige elementer ;o) I bunden er potten er lidt sorte sten, et par sorte stjerner, et guldhjerte og en troldegren i guld. Jeg er faktisk ikke den store guld fan, men da jeg stod i forrige uge og skulle finde et kalenderlys var dette det eneste jeg kunne lide, og jeg synes faktisk, at den er okay pæn :o)

Heldigvis har vi jo den smukke adventsstage fra Georg Jensen, så det var så simpelt som lige at smide et par lys i. Jeg synes den er så smuk hver eneste år, så selvom jeg egentlig gerne vil lave en adventsdekoration, så foretrækker jeg alligevel denne smukke stage.

I køkkenvinduet står det lækre træ jeg lavede sidste år, men har denne gang fået følgeskab af lidt pynt i potten i form af flere sorte sten, et sølvhjerte og en sølvstjerne samt lidt hvide julekugler. Jeg synes stadig det er super fint og jeg elsker at det holder år efter år.

Sidst men ikke mindst fik jeg lige smækket en hurtigt dørkrans sammen, som jeg dog først har lavet i dag. Det var nemlig så praktisk, at i Netto kunne man erhverve sig en adventskrans til kun 5,- kr.! 5! Det er jo naturligvis fordi 1. søndag i advent var i går, men når jeg nu skulle bruge den til døren var det jo bare et super godt køb :o) Den fik lidt sølvfarvet alu-bånd rundt om, et par filt pynteting og lidt fehår og så var den ikke længere.

Javist, den er en smule kedelig, men efter sidste år har jeg opgivet med de helt store og flotte dørpynt! Det fine hjerte jeg lavede sidste år døde og blev nærmest begravet under flere meter sne og endte i stedet med at være en lang oval der hang på døren, i stedet for et smukt hjerte!!!

4 kommentarer:

 1. Det er nogle fine ting, I har fået bikset sammen! Georg Jensens adventskrans er altså også bare smuk! Den kan gøres enkel, som du har gjort, og den kan pyntes mere, hvis det er det, man har lyst til.

  Jeg har fået en svaghed for kranse til døren, men har ikke selv fået kreeret sådan en. Din er ret flot og sikke et kup i Netto!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er nemlig så smuk den adventskrans :o) Jeg er også ret begejstret for dørkranse, men får dem heller ikke altid lavet, så derfor var det endnu mere skønt med et godt tilbud i Netto :o)

   Slet
 2. Synes de er rigtig fine :-) Vi har også den fine adventsstage men bare i "sølv", hvor har du købt de tallene henne? Amen 5 kr er jo helt vild billigt for sådan en krans :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg ved faktisk ikke hvor jeg har tallene fra, de har efterhånden nooogle år på bagen... Mega billigt for en krans!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...