fredag den 14. marts 2014

Ohøj landkrabber!

I dag er der fastelavnsfest i juniors legestue. Det er en smule forsinket, men det var junior ikke klar over, så han har bare set frem til at skulle klædes ud og afsted.

Min bror og hans familie er lige flyttet og min svigerinde har derfor haft gang i den helt naturlige oprydning, der kommer i forbindelse med en flytning. Hun kom en dag med en pose med lidt blandet i og der var bl.a. en pirathat og øjeklap, så pludselig gav det sig selv hvad junior skulle klædes ud som :o)

Trøjen blev købt til billige penge i Føtex, bukserne var nogle af ældre dato, som altid har været for store i livet og nu for korte i benene. Skærfet er lavet af et viskestykke og sværet er købt til ret billige penge :o) Klappen kom for øvrigt kun på til ære for billedet, da han blev afleveret sad den mere oppe i panden ;o) og hvis du spørger moren er han den mest nuttede pirat nogensinde!!!


6 kommentarer:

 1. Arghhh (sagt i bedste sørøverstil ;)) Han er bare SÅ fin i sit outfit - herhjemme blev det også en hurtig omgang "se-hvad-jeg-har-i-gemmerne" udklædning og krævede heller ikke så mange krampetrækninger fra min side uden at koste en herregård :D Elsker når det hele kan gå op i en højere enhed på den måde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at han var absolut bedårende :o) Det er nu ikke så ringe, når det en gang imellem går op i en højere enhed uden de store anstrengelser og udgifter :o)

   Slet
 2. Han er da bare så fin. Du er heldig at han gider det med at blive klædt ud - min på samme alder gad ikke. Han nægtede at tage det udklædningstøj på, vi (heldigvis) havde "arvet" af nogle venner. Han ville "bare være Rasmus" som han sagde. Tja så måtte det jo være sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ak, ja - problemet er, at hvis en i den alder ikke vil klædes ud, så er der overhovedet ingen måder at overtale dem på :o) Men "bare Rasmus" er nu heller ikke så ringe :o)

   Slet
 3. Hvor er han bare en fin pirat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også, at han var noget så nuttet :O)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...