mandag den 19. september 2016

Græske fladbrød - en anbefaling

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret, men blot en anbefaling af et skønt produkt, til når det skal gå lidt stærkt.

Hos Rema 1000 har de nogle vidunderlige græske fladbrød i både en lys og grov udgave, som efterhånden er blevet en fast del af vores madplaner. Det er meget forskelligt man kan bruge dem til, som nedenstående billeder også viser. Men udover det der er vist her har vi også brugt dem til pizzabund, som også var en stor succes!

Her med stegt kyllingefilet, stegte champignon, hjemmesyltede rødløg, hjemmelavet tzatziki og grønt.

Her med universalkød - aka flanksteak, diverse grønt, salsa og cremefraiche

Her med hjemmelavet tzatziki, græske kødboller, æble, feta og hjemmesyltede rødlæg.

Uh, jeg bliver helt sulten bare ved at kigge på billederne! Brødene skal penslet med en blanding af vand og olie og så varmes i ovnen.

Ungerne elsker dem og de kan gøre en ellers ret kedelig sandwich el. lign. meget mere spændende. Det gode ved denne type mad er også, at det er muligt for drengene selv at have stor indflydelse på hvad de vil have og samtidig også nogle gang udfordre demselv.

2 kommentarer:

  1. Er du bims det ser bare så lækkert ud altsammen!
    Dem må vi prøve!

    SvarSlet
    Svar
    1. De er så lækre! Dem må I bestemt prøve :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...