tirsdag den 30. juni 2015

4

Endnu en uge er gået med lynets hast og de indlæg, der trænger til at blive skrevet hober sig op... Men i dag var en stor dag! I dag blev min store, smukke dreng nemlig 4 år :o) Jeg har jo for vane at skrive indlæg i anledningen af hans fødselsdag, så alle de andre må pænt vente! (Her er i øvrigt indlæg fra fødsel, 1 år, 2 år og 3 år)

Traditionen tro skulle dagen starte med morgenvækning med sang og gaver ... men selvfølgelig vågnede den unge mand 5 minutter før vækkeuret ringede og selvom husbonden prøvede at få ham i seng igen skulle han lige til at gå ud af døren, da vi endelig havde skramlet det hele sammen til at gå ind til ham. Men tilbage i sengen kom han og fik fødselsdagssang og gaver.

Vi holdt hans fødselsdag for familien for et par uger siden, men havde ikke selv givet ham gaver endnu. Han blev meget begejstret for det hele  - "Sådan en ønsker jeg" udbrød han ved alle gaver efter de var pakket ud ;o) Men der er ingen tvivl om, at han blev meget glad for sin nye stor-drenge cykel, som han også har fået testet til fulde i dag!

Morgenmaden bestod af pandekager efter fødselarens ønske og med i børnehave havde han cupcakes - som naturligvis kommer på bloggen senere. Der blev han desuden fejret med flag, balloner, gave og sang. Til aften ønskede den unge mand sig tapas, så det måtte vi jo få og heldigvis var det tossegodt!
Så glad blev han for cyklen, som blev kørt ind på værelset 


4 kommentarer:

 1. Hvor ser det altså bare hyggeligt ud og stort tillykke med jeres store dreng! :D Pandekager, cupcakes og tapas! Han ved godt, hvad der rykker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, han har da vist godt styr på hvad der er godt at spise :o)

   Slet
 2. Sådan skal en børnefødselsdag begynde - også i mine øjne. Jeg har sagt til min datter, at jeg synes, det er den rene tortur, at der selv for børn ikke sker en snus før om aftenen. Min mor lagde vore gaver ved vores seng aftenen før, så de var det første, vi så, når vi vågnede ... Så der er to gange, de bare må vente og vente - på fødselsdagen og juleaften :-( Når jeg er der, får de mine fødselsdagsgaver om morgenen!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt synd at vente til om aftenen! Så det kommer heller ikke til at ske her i vores familie :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...