tirsdag den 26. juli 2011

TEST: Santa Maria - Corn Tortilla with Corn Sprouts

Ja, jeg fortsætter med Santa Maria-produkter. Udover alt det mad jeg har lavet og puttet i fryseren inden juniors ankomst, og en omgang take-away engang imellem, så er det begrænset hvad vi har lavet af mad, men vi er så heldige stadigvæk at have lidt Santa Maria produkter tilbage, og i sidste uge fik vi prøvet Corn Tortillas with Corn Sprouts.

Den ene dag lavede vi lakseruller. Dvs. tortilla smurt med philadelphia-ost og derefter røget laks, salat og agurk. Enkelt og lækkert.


Den anden dag fik vi en slags reste-ret - nemlig nogle frikadeller fra fryseren, som blev smuldret sammen med taco-krydderi i en gryde og kogt sammen i 5 min. Ellers var det temmelig standard fyld - salat, agurk, tomat, salat, ost og salsa. Men det var faktisk ret godt med frikadellerne.
Generelt var tortillaerne rigtig gode. De smagte ret anderledes end "standard" tortillaer, en god tekstur og en god smag. Jeg tror bestemt godt, at jeg kunne finde på at købe dem i stedet for de almindelige, som jeg synes kan have tendens til at have en speciel bi-smag, men det var der ikke ved disse

6 kommentarer:

 1. De lakseruller ser bare gode ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er faktisk også ret vild med de tortillas - og så fik vi noget der ligner dine lakseruller - til frokost den anden dag :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Ork, jeg elsker laks, og disse ruller ser bestemt inbydende ud. Yummi :)

  SvarSlet
 4. Hej Merete,

  tak - de smagte også godt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Birthe,

  jeg synes faktisk også at de er temmelig gode - bedre end almindelige.

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Kristine,

  velkommen til :o) Jeg kan se, at du har overtaget min plads i madblogger-klubben, men er sluppet for et slemt optagelses-ritual :o)

  Rullerne smagte også vældig godt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...