søndag den 23. juni 2013

Skt. Hans i haven

Det er ikke normalt en dag vi går meget op i - Skt. Hans, men vi havde i år overvejet at tage ud til noget bål i byen. Dog startede det af naturlige årsager lidt for sent i forhold til juniors sengetid, så i stedet gik vi her efter aftensmaden en lille tur ud i haven og lavede et lille bitte bål. Det var vældig hyggeligt :o)
Juniors første skumfidus... han var vist ikke særlig stor fan!
Kan du smile til mor? Det kunne han :o)
Coco der for alvor trænger til en klipning!
6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :-) Skønt billede af junior :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :-)

   Det var også hyggeligt og kommer helt sikkert til at ske igen :-)

   Slet
 2. Dejligt :-) mine forældre har altid fejret sankthans og altid derhjemme hvor vi gik rundt i haven og samlede grene og kviste til bålet :-) siden jeg flyttede hjemmefra har det ikke været en dag vi har fejret men lysten til snobrød og hygge omkring bålet bliver sikkert indført igen når vi selv får have ;-) det ser ud til at i har hygget jer ogsuper gode billeder af jeres lækkermus :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine forældre har også altid fejret skt Hans med gæster, grill og bål med snobrød :-) jeg har heller ikke rigtig savnet det, men regner med at det nu bliver tradition herhjemme at vi laver lidt bål og næste år tror jeg at det bliver med snobrød :-)

   Slet
 3. vi har også i flere år tændt op i haven, men i år blev det ikke rigtig til noget, men vi tager nok revanche en anden god dag. Til gengæld holdt vi skt.hans i Christians børnehave i tirsdags, der var gang i bålet, det var vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nogle gange bliver det bare ikke til noget og så er det sådan ;-) men det lyder godt med stort bål i Christians børnehave :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...