tirsdag den 23. juni 2015

Mormor-mad: Mørbradgryde med tomat og champignon

Jeg har før omtalt vores nye "hverdag" efter at jeg er startet på arbejde. I hverdagene er det husbonden der laver mad, hvilket betyder, at vi får ting som han evner at lave. Vi går naturligvis også meget ind for rester - rester er SÅ godt! Men det betyder også, at jeg selvfølgelig laver mad i weekenderne, da jeg på en måde savner det. For et par uger siden faldt vi også nogle billige svinemørbrader og den ene af dem endte med  at blive en skøn mørbradgryde! Det er altså tossegodt!



Mørbradgryde med tomat og champignon
4 pers.

1 svinemørbrad
250g champignon
1 løg
1 dåse flåede cherrytomater
2 dl fløde
1 pakke cocktailpølser, eller et par almindelig skåret i skiver
1 tsk røget paprika
lidt vand
salt og peber

Tilbehør: Ris og grøntsager

Befri svinemørbraden for sener og fedt. Skær den i tynde skiver og brun skiverne i en sauterpande i lidt olie.
Skær løget i små tern og put dem i sauterpanden, når kødet er brunet og sauter i nogle minutter. Tilsæt flåede cherrytomater, fløde, paprika, salt, peber og lidt vand (et par dl.). Skru lidt ned og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt rengjorte og skiveskårede champignon og cocktailpølser, lad det simre yderligere 15 minutter og smag det til.

Server straks med kogte ris og grøntsager til, og nyd :o)



4 kommentarer:

  1. Bessemad er bare det bedste, jeg skal dog have kartoffelmos til B-) Men yum, det ser nu godt ud.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig det bedste :o) Det er nu heller ikke så ringe endda med kartoffelmos til! Yum!

      Slet
  2. Uhmmmm <3 sådan en omgang lækker mørbrad guf kunne jeg godt lige spise :-D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...