søndag den 7. oktober 2018

113. kage: Dåbskage med Batman logo

Tilbage i starten af året spurgte en af mødrene fra min mødregruppe om jeg ville lave en dåbskage til hendes søns barnedåb. Det ville jeg naturligvis gerne. Hun havde selvfølgelig set billeder af Sofus' kage, og var vist blevet lidt forelsket i skiltet. Så sådan et sejt Batman skilt skulle der på. At den skønne baby så skulle døbes Alfred gjorde ikke symbolikken værre :o)

Hun ville gerne undgå fondant, men inkludere marcipan. Kagen blev egentlig ret simpel, men også meget sød og temmelig elegant hvis jeg selv skal sige det.


1 kommentar:

  1. Jeg vil gerne dele mit vidunderlige vidnesbyrd om, hvordan jeg kom tilbage til min mand tilbage i mit liv, jeg vil fortælle folk i verden, at der er en ægte stavekaster online og er stærk og ægte, hans navn er Baba Wale Wiseman, han hjalp Jeg for nylig at genforene mit forhold til min mand, der dumpede mig. Da jeg kontaktede Wiseman, kastede han en kærlighedsbestemmelse for mig og min mand, der sagde, at han ikke havde noget at gøre med mig igen, ringede til mig og begyndte at tigge mig. Til alle, der læser denne artikel og har brug for hjælp, kan Wiseman også tilbyde alle former for hjælp som genforening af ægteskab og forhold, helbredelse af alle former for sygdomme, retssager, graviditetsspell, vi er nu meget tilfredse med os selv. Wiseman får ham til at indse, hvor meget vi elsker og har brug for hinanden. Denne mand er for ægte og god. Han kan også hjælpe dig med at rette dit brudte forhold. Jeg havde min mand tilbage! Det var som et mirakel! Ingen ægteskab rådgivning, og vi gør det meget godt i vores kærlighedsliv. Kontakt denne store mand, hvis du har problemer med en varig løsning
    via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...