tirsdag den 5. oktober 2010

Romanesco med laks

Ja, så forsvandt den weekend også - vi var til 5 fødselsdage! heldigvis slået sammen, så 1 for 2 fredag, og 1 for 3 lørdag. Det var en dejlig weekend, men lidt for kort... og ikke rigtig tid til at lave en masse spændende mad, derfor min mangel på opdatering.

Dagens ingrediens i går var romanesco-blomkål, som vi fik i vores grøntsagskasse. Jeg har kun prøvet det før i en frossen grøntsagsblanding, så jeg var lidt spændt på at prøve det



 Derfor blev dagens ret meget simpel: Ovnbagt laks med romanesco-blomkål og hollandaise. Det smagte dejligt og var rigtig let at lave: blomkål kogt i saltet vand, laks ca. 18 min. i ovnen ved 180gr. og hollandaise lavet af pulver og skummetmælk. Husbonden fik ris til, men jeg sprang dem over

2 kommentarer:

  1. Det er en af de smukkeste råvarer, man kan få :-)

    SvarSlet
  2. Hej Piskeris,

    ja - det er en virkelig imponerende råvare - meget smuk... og så smager den dejligt :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...