torsdag den 28. oktober 2010

Ratatouille med pasta og oksekød

Dagens ret i dag blev en slags "tøm køleskabet"-ret. I hvert fald blev der ryddet godt op i grøntsagsskuffen.

Ratatouille med pasta og oksekød (2 pers.)

ca. 200g hakket oksekød
1 bundt forårsløg
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 squash skåret i tern
250-300g cherrytomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
150g pasta spiraler, kogt efter anvisningen på posen

Brun kødet i en stor sauterpande, tilsæt derefter alle grøntsagerne og tomatpureen. Lad det kog 5-10 min. til det er mørt. Smag til med salt og peber, tilsæt den kogte pasta, og varm igennem. Riv evt. en smule ost over. Server straks.

Det smagte rigtig dejligt - og var meget let at lave. Perfekt til en torsdag, hvor weekenden snart er meget tiltrængt!

2 kommentarer:

  1. Hej Heidi - det smagte heller ikke så ringe, faktisk bedre end jeg umiddelbart havde forventet :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...