mandag den 7. marts 2011

Leftover-turkey pie og dagens Coco :o)

I dag kæmper jeg lidt med en omgang forkølelse :o( Men i går havde jeg det okay nok til at få lavet en lækker omgang leftover-turkey pie.


Grunden til at det er leftover, er at det er rester fra julekalkunen hos svigerforældrene. Dvs. kød, stuffing og sauce - hvori jeg har smidt en håndfuld ærter og majs i. For at gøre det endnu lettere købte vi dejen... men dejligt det smagte det nu under alle omstændigheder :o) Jeg ved, at det er noget som husbonden glæder sig til hvert år efter jul, men det er første gang jeg har lavet det. Jeg vil måske nok ændre et par ting til næste gang - som f.eks. lave dejen selv

Nå, ja - endnu engang må jeg lige vise et billede fra det nye kamera, som denne gang er "dagens Coco" - og beklager "mås til jer" :o)

4 kommentarer:

 1. MUMS! Kunne du ikke lige sende Coco ned af bakken med et stykke?
  Det lyder sindsygt lækkert..

  SvarSlet
 2. Wow, hvor ser det lækkert du - også dagens Coco :-)

  Håber, at du kommer over forkølelsen til på lørdag - jeg er desværre også forkølet....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej MissMuffin,

  altså nu ved jeg godt, at det er meget længe siden... så nu tror jeg ikke at du vil have Coco til at komme ned med et stykke :o) Men jeg fik resterne til frokost dagen efter - hvor det var mindst ligeså lækkert

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  tak for de søde ord :o) Jeg faktisk stadigvæk ikke helt frisk, men var heldigvis frisk nok til at være med i lørdags - og det var jeg MEGET glad for :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...