Dvs. retten bestod blot af hjertesalat, agurk, tomat, asparges, rejer og dressing. Dressingen er Arlas opskrift
Tilbehør til 10
- ½ liter cremefraiche 18%
- 3 tsk citronsaft
- ½ tsk sukker
- 1 tsk salt
- 1 tsk revet løg
- 4 spsk tomatketchup
- 2 spsk hp sauce
- 2½ dl piskefløde 38%, fx Karolines Køkken®
Cremefraiche smages til med citronsaft, sukker, salt, løg, tomatketchup og hp sauce. Fløden piskes til skum og røres i.
Brug denne Thousand Island dressing til et stjerneskud eller en rejecocktail.
Mmmm det ser godt ud og elsker sådan en hjemmelavet dressing! og rejecocktailen ser ikke værst ud (minus asparges ;)) :) jeg glæder mig forresten til de kanelsnegle :D
SvarSletÅrhh, hvor ser det godt ud!! Jeg tror da vi skal have sådan en omgang ASAP :-D
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Line,
SvarSlettak for de søde ord :o) Altså når man først har prøvet en hjemmelavet af slagsen, er det lidt som om alle de købte er ENDNU værre! Nu må vi se, hvordan det går med kanelsneglene... men mon ikke de kan spises
knus
Camilla
Hej Birthe,
SvarSlettak for de søde ord :o) Det smagte også rigtig dejligt, selvom der nok er nogle der vil mene at det ikke kan gå ud for et rigtigt aftensmåltid... og dressingen kan jeg virkelig anbefale - den er fabelagtig
knus
Camilla
ja en omgang advocado, grønne blancherede asparges i stedet for de døde hvide, lidt finthakket rødløg ville gøre den delikat!
SvarSletSådan er vi jo så forskellige - jeg er ikke så pjattet med avocado, og selvom jeg elsker friske grønne asparges, så synes dem fra glas er fine fra tid til anden :o)
Sletfy for den lede, mon det bliver dernede ?
SvarSletDet var da ret uhøfligt at skrive! Jeg synes det smagte skønt
SletDen bliver bare rigtig god :-)
SletTak :o)
Slet