søndag den 6. oktober 2013

Lyserød Lørdag 2013

I dag er det søndagen efter lørdagen i går, og jeg er noget så træt! Fredag ved 14-15 tiden startede Line, Sabina, Bitten og jeg med at bage cupcakes til Lyserød Lørdag. Vi var færdige med ca. 550 cupcakes omkring kl. 22 - så det synes vi egentlig selv, at vi klarede ret godt.

I går mødtes vi så inde på Nytorv omkring 9.30 og gjorde klar til at starte salget kl. 10.00. Vejret var desværre ikke det bedste i går, men det lykkedes os alligevel at have udsolgt kl 15, så det var jo atter en stor succes. Vi solgte de sidste cupcakes til spotpris, så vi landede vist med en indtjening på omkring 5200,- :o)


Vi valgte naturligvis at gå "all in" på oppyntningen af vores bod! De par meter tyl var godt givet ud den første gang, for de holder stadig :o) Vi købte lidt fine blomster og så var der ellers klart.


Igen i år havde vi bagt 4 forskellige slags. Desværre var der én af dem, som vist fejlede en smule, men ikke mere end at vi godt ville sælge den alligevel. Til gengæld var de andre allesammen superlækre og skønne så de jo også ud :o)


Cupcakesne var:
Chokolade med nutella-frosting (og nogle lidt smeltede sløjfer :o()
Æble-kanelmuffins med karamel-frosting
Gulerodscupcakes med cream cheese-frosting
og
(Red) Velvet med kogt frosting

Som man kan se på nedenstående billede fik nogle af chokolade-cupcakesne æren af at få karamelfrosting på, og her kan man også se, at sløjfen så lidt kønnere ud! Vi beklager endnu en gang for den manglende mængde chokolade cupcakes, som naturligvis forsvandt som de første og vil sådan for alvor prøve at bage lidt flere af dem næste år... men det sagde vi vist også sidste år ;o)


Men der skal selvfølgelig lyde en stor tak til alle de skønne mennesker der kiggede forbi og købte lidt (eller mange!) af vores lækre cupcakes. Vi er meget taknemmelige, og var det ikke for de søde mennesker, tror jeg ikke, at jeg orkede at gøre det år efter år :o) (Plus det bringer åbenbart min indre kræmmer frem i mig ;o)

Ydermere skal lyde en ligeså stor tak til alle vores skønne sponsorer... vi kunne ikke klare det uden dem, for vi står jo selv for alle udgifterne og får dem IKKE dækket, med mindre der er nogle sponsorer, der hjælper os :o)

Dansukker
Fru Ronne
Dr. Oetker
Haribo
Lé Chef
Pilgaards Bageri - som lagde lokaler til bagningen
Fandanko
AMO

Gad vide om der var nogle læsere af min blog forbi, som ikke gav sig til kende?!?

6 kommentarer:

 1. Min veninde og jeg er begge faste læsere og var forbi, og vi turde ikke give os til kende ;)
  Men super gode cupcakes! De blev delt derhjemme med en god kop te efter en lang eftermiddag i efterårsvejret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det må I altså gøre næste år hvis I kommer forbi! Det er altid sådan lidt mærkeligt at høre om det bagefter :o)

   Jeg er dog glad for, at I kunne lide cupcakes'ne :o)

   Slet
 2. Det var super skønne cupcakes og tak for det! Jeg håber i har lyst til at blive ved for det er blevet en tradition herhjemme, at vi skal have en hel kasse af dem :D Jeg har lige spist den lækre æble/kanel muffin med karamelfrosting - den kommer ind på en klar 2. plads for ingen er så gode som de der gulerodsmuffins! ELSKER dem :D
  Og ja, jeg giver mig jo altid til kende - det er nok også lidt svært at gemme sig i mængden med en højtråbende to-årig og en kæmpe barnevogn på slæb ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var som altid skønt at have jer på besøg :o) Vi sætter altid stor pris på faste kunder, såvel som nye :o)

   Jeg tror også at min favorit er gulerod, men var også ret forelsket i æble-udgaven - og det er jo faktisk din skyld, at den var med, for opskriften er fra Meyers :o)

   Slet
 3. I er virkelig seje! Sikke en indsats for et godt formål - jeg er imponeret over en så stor mængde cupcakes, I har fået bagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi nyder det heldigvis meget, selvom det er en hård omgang. Det går jo til et godt formål, så det gør alt besværet værd :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...