lørdag den 8. januar 2011

34. kage - blomsterkage

Jeg har her i morges afleveret en kage til en tidligere kollega, som skulle holde fødselsdag i dag. Hun havde givet mig helt frie hænder, men sagde at hun godt kunne lide gul.



Kagen indeholder:

kakaobunde
lemoncurd-creme
skovbærmousse
IMBC
Fondant

Jeg prøvede for første gang at køre en smal stribe IMBC rundt i kanten inden fyldet kom i - det fungerede supergodt - den er i hvert fald blevet meget lige på siderne.

Fondanten var en smule træls og sprækkede en smule rundt i kanten, det synes jeg er irriterende når resten egentlig er meget pænt!

Men i det store hele er jeg okay tilfreds med resultatet - selvom roser vist aldrig bliver min favorit at lave!

9 kommentarer:

  1. Hvor er den blevet flot - en rigtig forårskage. Håber hun blev glad for den :-)

    Knus,
    Helle

    SvarSlet
  2. Den er rigtig, rigtig flot, meget frisk og forårs agtig og med søde blomster...
    Jeg bruger altid hjemmelavet MMF, det spræker ikke og er egentlig meget nemt både at lave og rulle ud.
    Knus Irene

    SvarSlet
  3. sikke en lækker kage og så med lemon curd creme -det smager himmelsk :)
    rigtig fin kage
    Lene

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. Hvilken fondant bruger du? Jeg synes nemlig den fra Wilton har det med at sprække. Smadder ærgerligt. Kagebutikkens er bedre. Men super fin kage. Jeg er selv vild med Lemon Curd...

    SvarSlet
  6. Hej Helle,

    tak. Jo, jeg tror nok at hun blev glad for den... det sagde hun i hvert fald :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  7. Hej Irene,

    tak for de søde ord :o) Jeg har kun lavet MMF et par gange, men selvom du og mange andre siger at det er let, så synes jeg alligevel at det er lettere at købe det - hihi :o) Men hvis jeg bliver ved med at bøvle kan det være jeg skal prøve igen

    knus
    Camilla

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  8. Hej Lene,

    tak for de søde ord :o) Ja, lemoncurd er altså superlækkert, tilpas sødt og syrligt til en kage

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  9. Hej Nanna,

    det er netop Kagebutikkens fondant jeg har brugt. Jeg plejer at sværge til den, har også prøvet Wilton, men har altid bedre kunnet lide smagen og konsistensen i Kagebutikkens... men måske har jeg bare været uheldig?

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...