Derfor har jeg heller ikke blogget om de sidste dages mad, for det har ikke ligefrem været kulinariske mesterværker. I dag fik vi Grøntsagspaella med Chorizo og Rejer, som med en smule ændringer var fra Skagenfood
- 2 stk peberfrugter
- 1 stk squash
- 1 pk thaiasparges
- 2 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 1 lille stærk chorizopølse, 150-200 g
- 4,5 dl basmatiris
- 1 l varm grøntsags- eller hønsefond
- 1 knivspids safran
- ½ dåse kikærter - brugte lidt tigerrejer i sted
- 100 g kalamataoliven - undlod
- olivenolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
Rens og trim alle grøntsagerne. Skær peberfrugterne i strimler, skær squashen i små tern og snit aspargeserne i 2 cm lange stykker med et skråt snit. Hak løg og hvidløg fint og skær chorizoen i små tern. Rist løg, hvidløg og chorizo i lidt olie til det hele er let gyldent. Skyl risene godt under koldt vand, kom dem i gryden og sauter 2 min. Kom hønsefond og safran ved og lad det simre under låg 8 min. Rør peberfrugt, squash og asparges i og lad det simre yderligere 5 min. Vend rejerne i, lad det stå til de er varme, og smag til med salt og peber.Det smagte rigtig dejligt, og var supernemt at lave
Ingen kommentarer:
Send en kommentar