tirsdag den 4. januar 2011

Velkommen til 2011 :o) 33.kage - nytårskage

Så skete det igen - alt for lang pause fra bloggen! Men mellem jul og nytår have vi rygende travlt, og fra 1. januar og indtil i går var jeg slemt ramt af noget sygdom. Jeg kan se at jeg har lidt billeder liggende af hvad vi har spist den sidste uges tid, men jeg nøjes med at vise menuen fra nytårsaften.

Vi var på besøg hos nogle af vores venner, og vi havde en super hyggelig aften sammen med nogle af vores gode venner og veninder, samt 1 stk,. nuttet baby, men havde en forholdsvis stilfærdig aften - vi er ikke så unge mere som vi var engang!Forretten var blinis med en krebsehale/krabbe salat med tilbehør. Det smagte vidunderligt - men jeg har ikke nogen opskrift da min veninde Karina stod for foretten


Hovedretten stod værtinden Gitte for - det var roastbeef, sauce, gratineret kartoffelmos, ovnbagte rodfrugter og en bønne salat. Det smagte også vidunderligt :o)Desserten stod jeg "selvfølgelig" for - det blev en kage, men jeg er VIRKELIG ude af træning - for dem var smækfyldt med fejl!


Den bestod af chokoladebunde, et lag chokolademousse, et lag asti-mousse. Smurt op med chokolademousse og pyntet med fondant.

8 kommentarer:

 1. Mums det ser lækkert ud!
  Håber du er kommet dig ovenpå sygdommen...
  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle gode billeder fra en skøn aften :-) Det kan godt være, at du syntes, at kagen havde mange fejl, men den smagte altså fantastisk og det er da det vigtigste - det foretrækker jeg i hvert fald frem for det modsatte ;-)

  Er ked af at høre du har været syg - håber du er ved at være ovenpå igen. Forøvrigt har jeg glemt at afregne med dig - kan du ikke lige sende en sms med hvor meget jeg skylder?

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 3. Det er da en flot kage... rigtig nytårsagtigt.

  SvarSlet
 4. Ej, hvor ser det skønt ud - sikke noget lækkert mad :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Hej Bianca,

  tak for de søde ord :o) Jo, det hjælper heldigvis på det med forkølelsen!

  og godt nytår til dig også :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Nanna,

  tak - lidt for mange fejl synes jeg (som man dog ikke kan se så godt på billedet) jeg ville gerne have lavet en der var mere spændende udseendesmæssigt, men jeg var blank!

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Birthe,

  tak, det smagte også rigtig dejligt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 8. Hej Helle,

  du har selvfølgelig ret i at smag er vigtigere :o) Men jeg irriterer mig bare når det ikke bliver som jeg vil, og tingene driller :o(

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...