torsdag den 4. august 2011

Morgenmad á la Camilla og endnu et par gaver

Når jeg forsøger at begrænse mit madindtag i forhåbning om at kunne blive til en yummy-mummy en dag, er jeg vendt tilbage til en pre-graviditets-morgenmad. Den er enkel, let, kalorie-fattig og efterlader plads i kalorie-budgettet til en formiddagssnack.

Basis er frosne (jord)bær (i mikroen i 2 min. på fuld knald), som regel købt i økonomi-mændger i Metro, og yoghurt, som regel vanille-yoghurt fra Cheasy. Topping i dette tilfælde var en håndfuld müsli, men tit vælger jeg Fiber-kost, som ser farligt ud, men faktisk smager ganske fint :o)

Som sagt er der skisme kommet lidt flere barselsgaver. En lækker body samt De Små Synger bog og CD fra nogle af vores gode venner. Den skal vi for alvor til at lære, jeg kender en del af sangene, men den stakkels husbond påstår at han ikke kender en eneste!

Samt en fin bog fra min venindes forældre - de har den selv til deres lille datter, og siger at den er et hit :o)

Sidst men ikke mindst har vi fået en masse nuttede dragter fra husbondens ældste storesøster og mand. Husbonden og jeg har altid været helt vild med Tatty Teddy, og havde ham endda på vores bryllupskage, så det var svært at stå for tøj med ham på... og det kan jo sikkert kun gå så længe junior er lille :o)

10 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen - jeg plejer at spise yoghurt, tykmælk eller A38 med friske bær oven på, men denne version lyder nu også god. Det kan være, jeg skal prøve det en dag :-)

  SvarSlet
 2. Jeg spiser også cheasys vanilleyoghurt stort set hver morgen - min udgave er så bare med havregryn, mandler og en banan til den anden hånd ;)

  SvarSlet
 3. Meget smuk morgenmad :-) Min mikroovn er desværre lige gået i stykker! Dejligt at gaverne stadig strømmer ind. Håber, at det går godt med lillemanden. Knus

  SvarSlet
 4. Hej Piske,

  jamen det var da så lidt :o) Jeg kan i hvert fald godt anbefale dig at prøve det, det smager rigtig godt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Xenia,

  det er altså også bare en lækker yoghurt... jeg spiser den også nogle gange med müsli eller havregryn med favoritten er bær :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Camilla,

  jo, tak det går okay med lillemanden :o) Uh, lige i øjeblikket med et flaskebarn var en defekt mikrobølgeovn nok det værste jeg kunne komme ud for!

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Uha ja, Camilla, det ville være et mareridt! Her går det kun ud over havregrøden til min mindste dreng, men den kan heldigvis laves på komfuret. Sender dig masser af varme tanker og klem :-)

  SvarSlet
 8. Umm den morgenmad ser god ud. Dejligt i kunne bruge gaverne :-)

  SvarSlet
 9. Hej Camilla,

  ja, heldigvis kan havregrød let laves på komfuret - det kan MME vel egentlig også, men jeg tror det er større projekt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 10. Hej Merete,

  jamen, den smagte også rigtig godt :o) Jo, jeg er ekstremt glad for gaverne, som jeg vist også sagde stod den oprindeligt på ønskesedlen til dåben, men nu er den slettet :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...