tirsdag den 10. april 2012

A nice cup of tea...

Jeg eeeelsker fine krus til min te, og husbonden og jeg har for vane at købe krus når vi er på ferie - derfor har vi mange forskellige slags krus, som i virkeligheden slet ikke er noget for mig, for jeg kan godt lide matchende ting. Men krus er altså undtagelsen når det kommer til porcelæn. Som sagt er mange af vores krus købt på ferie, og har derfor specielle minder, men her forleden dag så jeg nogle, hvor jeg blev nødt til at slå til, også selvom de ikke har nogen historie - de var bare FOR labre :o)


Åh, hvor jeg bare synes det er fine :o) De er for øvrigt købt hos Tinas Hjem, guld og sølv til 49,- pr stk og de prikkede til 69,- pr stk. De er alle af mærket Miss Etiole, som vist er et af Bahnes mærker :o)

7 kommentarer:

 1. Uha, jeg synes også at de er MEGET fine:)

  SvarSlet
 2. Nøj de er fine, er helt vild med det i sølv. Det vil da peppe en hver kop the op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok også selv mest vild med dem i sølv, og du har helt ret en kedelig kop te bliver pludselig meget bedre :o)

   Slet
 3. Wow, de var da flotte! Er også helt vild med det sølv...Er det alm. str. eller lille som i en gammeldags the-kop (med undertallerken)?
  Hvor kan de købes? Pris?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er mega fine :o) De er ikke kæmpe store, men nok lidt større end en almindelig kop. Jeg har lige opdateret indlægget med købsinfo, det glemte jeg helt da jeg skrev det, så det var godt du spurgte :o)

   Slet
 4. Hej jeg søger sølkrusene - mon nogen sælger? Mvh Marianne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...