tirsdag den 17. september 2013

Den kommende familieforøgelse...

Tak for alle jeres søde beskeder, både her på bloggen og på instagram. Jeg skal nok få svaret på dem, men der er lidt run på i øjeblikket. Det job med løntilskud jeg ellers var færdig med, er jeg lidt landet i igen. Altså jeg får løn nu og sådan, men der kom et par langtidssygemeldinger, så nu er jeg tilbage.

Men jo, junior kunne jo stolt fortælle, at han skal være storebror. Jeg er 21 uger henne og er sat til sidst i januar. Jeg har egentlig ventet så længe med at fortælle det, da jeg gerne ville have misdannelsesscanningen overstået først. Det er den så nu, men det viser sig, at den lille i maven er nogenlunde ligeså stædig som sin storebror! Den lå med hænderne foran ansigtet 99% af tiden!! Men baseret på vores sparsomme viden og lægen, som scannede mig, er der ikke umiddelbart nogle tegn på en spalte. Vi har dog fået en scanning igen om 5 uger, for at se om baby er mere medarbejdsom den dag. Vi er dog ikke på nogle punkter bekymrede, og var bare mest af alt glade for, at alt andet så ud som det skulle. Skulle baby vise sig at have en spalte, så klarer vi nemt det, for nu ved vi jo mere, hvad det drejer sig om :o)

Men ligeså lidt som baby havde lyst til at vise sit ansigt, ligeså meget ville den gerne vise frem om det var en pige eller en dreng... og det er... endnu en dreng <3 p="">
Forleden købte vi det første stykke tøj til Mini. Der er jo heldigvis meget som kan genbruges, men siden junior er sommerbaby, bliver vi nok nødt til at have fingrene i lidt mere uld og lignende :o) Derfor var første køb ikke så spændende igen, men der er allerede ved at forme sig små lister i mit hoved med hvad vi skal købe af mere spændende ting :o)


10 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende <3 Kæmpe tillykke med lillebror!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er meget spændende!

   Slet
 2. Ih, det fattede jeg så ikke, da jeg så det andet indlæg, haha :D Stort tillykke med den kommende lillebror!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, sådan kan det jo gå :o) Vores familier fattede heller ingen ting, da han havde trøjen på :o)

   Slet
 3. Endnu en gang stort tillykke med lillebror :D og herligt med noget uld! Vi har i hvert fald været rigtig glade for det herhjemme også det fra Rollinger - det er lækker kvalitet til en overkommelig pris :D
  Og hvor er i altså ret heldige med, at i har en del, der også kan genbruges fra Victor - det er guld værd og sparer en hel masse penge hen ad vejen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er ret besparende at kunne genbruge det meste, men så skal der til gengæld bruges større overtalelse for at kunne købe nyt ;o)

   Slet
 4. Tillykke med det! Er han ved at vænne sig til tanken om snart at skulle være den store? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg ved ikke helt om forstår det, han ved godt at der er en baby i mors mave og at det er en lillebror, men jeg er ikke sikker på, at han alligevel forstår det :o)

   Slet
 5. Tillykke med den nye nyhed :) Det er skønt med småfolk omkring en :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er så dejligt med småfolk :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...