lørdag den 28. september 2013

En tur på Svinkløv Badehotel

I efterhånden en del år har husbonden og jeg haft for vane at tage en tur på Svinkløv Badehotel en gang om året sammen med hans forældre og spise en frokost. Nogle gange har vi også har fornøjelsen af andre folks selskab, som fx. Aussie-olde (juniors oldemor der bor i Australien) og min mor og far. De sidste par år har vi dog ikke været afsted, nok mest pga. junior, men i år nåede vi det lige inden sæsonen sluttede... eller dvs. den slutter vist først i næste weekend, men det var tæt på.
Det er simpelthen det mest idylliske sted, og jeg får sådan lyst til at iføre mig en lang hvid kjole og hat og lege, at jeg lever på samme som Skagens malerierne :o)

Jeg drømmer også en gang om at få et weekend ophold deroppe, men det er rimelig pricy og vist også ret svært at få plads. Så indtil videre nøjes jeg med den årlige tur, og nyder den i fulde drag.
Junior skuer ud over havet

I år valgte husbonden og jeg at bestille 3 forskellige retter, som junior ville kunne spise af, hvis han ville. Det kan nogle gange være lidt svært at gætte, hvad den lille mand har lyst til. De har dog også en børnemenu, men den valgte vi at se bort fra.

Som altid startede der med at komme lækker hjemmebagt brød på bordet, og derefter fik vi serveret vores retter. Vi havde valgt:
Fiskefrikadeller med remoulade, syltede agurker og citron
Lun leverpostej med syltede rødbeder, svampe og bacon
Omelet med lufttørret skinke og ost samt sprøde salater

Alle retter smagte super skønt. De syltede varer er hjemmesyltede og man kan godt smage, at der er gode råvarer i brug. Jeg har før fået både fiskefilet, rødspætte og blåmuslinger i restauranten, som jeg klart kan anbefale og jeg må desværre nok indrømme, at jeg sad og kiggede lidt misundeligt på en anden gæst, som sad med et kæmpe fad muslinger, så det vælger jeg nok næste gang :o)

Svigerfar fik også leverpostej og en tallerken med ost. Svigermor havde til gengæld valgt hjemmerøget laks med citronpuré, salat og sprødt rugbrød. Jeg var så heldig at få en lille bid og hold nu da helt fast, det var godt! Det var ikke så røget, som meget andet laks og mindede derfor mere om sashimi med en anelse røget smag. Jeg var stor fan!

Vi plejer som regel at få kaffe og te og evt. lidt dessert. Det valgte vi dog at springe over denne gang, da vi for det første var super mætte og for det andet var juniors tålmodighed med at sidde pænt på en stol ved at være opbrugt. I stedet valgte vi at gå en tur ned på stranden og kaste med sten. Det var en skøn og smuk dag, og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal afsted :o)


10 kommentarer:

 1. Det ser utrolig lækkert ud! Det er nok det smukkeste stykke laks, jeg nogensinde har set - wauw :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også utrolig lækkert! Ja, det stykke er bare SÅ flot! og ikke mindst velsmagende!

   Slet
 2. Verdensklasse - ei, det drømmer jeg så meget om at prøve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du også gøre, for det er virkelig et skønt sted! :o)

   Slet
 3. Hvor får jeg dog bare lyst til at sætte tænderne i det stykke laks. Hvor er det bare smukt!
  Har kun været forbi en enkelt gang, hvor vi fik kaffe og kage, og det var bestemt heller ikke dårligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ godt det stykke laks! Deres kaffe og kage er også skøn, men frokosten kan også klart anbefales :o)

   Slet
 4. Hvor ser det skønt ud - særligt svigermors tallerken ser aldeles skøn ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også skønt, og ja især svigermors tallerken var noget for sig! :o)

   Slet
 5. Hvor ser det alt sammen lækkert ud, kunne godt spise en tallerken eller to og sikke en hyggelig tradition :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare SÅ lækkert! Jeg synes også, at det er en super tradition, men der går nok lige et år eller 2 inden vi kommer afsted igen - jeg har alligevel ikke nerver til 2 små børn!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...