lørdag den 30. marts 2013

Påskefrokost

Som nævnt have vi i torsdags hele min familie til påskefrokost. Vi havde bare den hyggeligste dag, og selvom min tidsplan skred en smule, så fik vi da også en masse god mad (hvis jeg selv skal sige det ;o) Det var en meget traditionel menu der bestod af: indbagt laks med flødestuvet spinat til forret. Skinke, kalkunbryst, oksecuvette, salat, hjemmebagte boller og flødekartofler til hovedret. Samt isbar med 6 slags hjemmelavede is til dessert. Efter påskeægsjagt var der kaffe med nougat-lagkage, men den får nu et indlæg for sig. Dette indlæg indeholder derfor ingen opskrifter, men blot en masse billeder :o)

Til isbaren var der som sagt 6 slags hjemmelavet is: jordbær, choko/marcipan, smarties, rom/rosin, chokolade og nougat. Så var der naturligvis, flødeboller, hjemmelavet guf og en masse forskellig krymmel :o)

Min storebrors vaffel

Junior nød sin første isvaffel :o)

Husbonden havde lavet en high-tech påskeægsjagt, hvor der skulle findes brikker, der blev til en QR-kode, som henviste til hvor skatten var gemt :o) Der blevet gået op i det med liv og sjæl

Folk var også så søde at medbringe værtinde-gaver/indflytter-gaver

Desuden fik vi også 2 store flag til at stille udenfor. Her på vores vej, viser det sig nemlig at hele vejen flager, når der bliver flaget! Hvor hyggeligt er det ikke lige!?! :o) Vi skulle jo nødigt være udenfor, så flagene faldt i god jord.

8 kommentarer:

 1. Hold da op Camilla!!!

  Jeg bliver altid totalt målløs når jeg læser dine indlæg, hvor du har haft gæster! Du er simpelthen det mest overskudsagtige menneske, og laver de vildeste menuer... Den isbar ser jo crazylækker ud!!

  Junior er altså bare for skøn :D

  - Maj :D (som håber hun en dag kan blive lige så fantastisk, når lille T er blevet lidt ældre :P)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :o) Tak!

   Jeg tror desværre bare, at vi lidt er sådan i min familie, men jeg tror også, at det undrer fx. min svigerfamilien en smule, for de er ikke vant til, at man går sådan helt amok ;o) Jeg synes nu ellers ikke, at jeg er super overskudsagtig, men jeg er sikker på, at du får lidt mere overskud når bette-manden bliver lidt ældre :o)

   Isbaren var bestemt et hit, og junior elskede den :o)

   Slet
 2. Sikke en påskefrokost! - Det er virkelig et flot stykke arbejde! Er vild med bl.a. isbaren...mums!

  Hilsen

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det smagte heldigvis altsammen skønt, og folk blev enormt mætte :o)

   Slet
 3. Helt enig med Maj... og den isbar er en altså en skøn ide :-)
  Glædelig påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Isbaren var helt fantastisk, og bestemt ikke sidste gang jeg laver sådan en - alle var også helt oppe at ringe over den :o)

   Slet
 4. Skøn frokost ser det ud til og hold nu op hvor er jeg vild med den isbar! Kunne godt spise sådan en vaffel lige nu :-D elsker i også selvom det er frostvejr udenfor :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også helt i top den isbar :o) Ja, jeg er helt enig - is kan man altid spise uanset hvordan vejret er :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...