mandag den 29. april 2013

Buzzador: Duplo

Jeg har i efterhånden lang tid været medlem af Buzzador, men må indrømme, at det ikke er super tit, at jeg tester noget for dem. Mest fordi det ikke altid er lige spændende eller relevant. Men da jeg fik en mail, om "jeg" havde lyst til at teste Duplo, så kunne jeg bestemt ikke sige nej, for Junior eeeeelsker Duplo.

Jeg greb naturligvis kameraet, så snart han fik kassen i hænderne, og jeg beklager på forhånd de mange billeder, men jeg syntes, at de blev så gode :o) Heldigvis kan jeg berette, at Duplo stadig er et hit herhjemme og Junior var meget begejstret!


14 kommentarer:

 1. Super dejlige billeder! Dublo er også en fantastisk klassiker, så jeg kan godt forstå at du takkede ja til at teste dem. Jeg blev i dag tilbudt at være Buzzador for nogle Veet voks strips, men efter et kort flashback til engang for et par år siden, hvor jeg prøvede dem og syntes at det gjorde frygteligt ondt og ens ben blev helt rødspættede, så skulle jeg ikke nyde noget af det. Så hellere Dublo! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også, at de blev ret vellykkede :o)

   Uh, jeg ved hvordan du har det, jeg får helt ondt blot ved at tænke på sådan nogle strips! Ja, hellere Duplo så :o)

   Slet
 2. Oohj nogle dejlige billeder. Jeg kan godt forstå, at du har valgt så mange ud. De er alle super skønne :) Især nr. 4 og 6 fra bunden! LOVE THEM :D

  Jeg er faktisk også buzzador, og jeg er helt enig i, at det ikke er så ofte, at de har noget der er værd at teste, efter min mening :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at han er ret bedårende :o)

   Nej, det er ikke sådan at man ligefrem vælter sig i spændende ting ;o)

   Slet
 3. Hej Camilla,
  Har snart lææænge fulgt med på din blog, men ikke sagt så meget ;o) Nu er jeg bare lige nødt til at sige, hvor er din lille fyr blevet flot efter operationen. Han var selvfølgelig også kær før, men resultatet er blevet SÅ fint :o)

  Klem fra Lene, der tænker at hun skal bage din regnbue-kage til arbejdets kage-dyst...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked, Lene :o) et er altid rart, når en trofast læser kommer ud af gemmerne :o) Tak også for de søde ord om min søn, jeg synes også, at han er blevet rigtig flot, selvom som du siger, han var også fin før :o)

   Hihi, regnbuekagen tror jeg bestemt ville virke imponerende på arbejdets kage-dyst - held og lykke :o)

   Slet
 4. Skønne skønne billeder. Duplo har også været et meget stort hit her i huset i lang tid, men den sidste lille måned har hun nærmest ikke rørt det. Tror snart moren skal have bygget et kæmpe duplo hus for at se om interessen ikke kan komme igen :-)

  Hvis ikke i kender dem kan jeg anbefale de duplo apps man kan hente. De er rigtig godt lavet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også det er nogle skønne billeder :o) Jeg kunne godt forestille mig, at når man er en stor pige på 3 år, så er Duplo måske ikke så interessant mere ;o)

   Vi har en af deres apps, som bliver brugt flittigt når ham den lille sure ikke gider at køre bil :o)

   Slet
 5. Oh be still my heart! Junior er bare en lille hjerteknuser :D

  Man kan bare fornemme glæden, indlevelsen og koncentrationen ved at lege med duplo, hvor er det dog skønt!!

  Det billede hvor hans tunge er i mundvigen fik mig til at smule stort - SÅ kært jo!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :o) Ja, han var meget koncentreret og var helt vild i varmen, så snart han så kassen :o)

   Slet
 6. Ahmen en charmetrold og sjovt, at vi lige begge skulle blive udvalgt til denne kampagne! Skønne skønne billeder - vi skal også lige have lavet en billedserie ovre hos os, for her er de skam også et hit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja han er lidt en charmetrold :o) Det var lidt spøjst, men jeg kunne også forestille mig, at det var en succes hos dit lille energibundt :o)

   Slet
 7. Sikke nogle skønne billeder - og øjne så store som tekopper.
  Det ville sikkert glæde dem, hvis du skrev til dem, at du synes, Duplo er så sjovt at bygge med, at du nu har pakket alt dit Lego væk :-)
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja han har nogle skønne øjne :o)

   Lego er helt pakket væk indtil Junior er noget større, jeg stoler endnu ikke helt på, at han kan lade være med at proppe dem i munden ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...