Tiden flyver afsted, så jeg er som sædvanligt kommet lidt bagud. For 3 uger siden lavede jeg den sød lille bryllupskage til min svogers niece, som skulle giftes med sin søde argentinske kæreste. De unge mennesker planlagde brylluppet i super fart og spurgte om jeg ville lave en kage. Det ville jeg naturligvis gerne :o) Line - bruden - mente at drømmekage var den jeg lavede til min nieces dåb, så vi tog udgangspunkt i den, men lavede den lidt mere bryllupsagtig med topfigurer og lidt roser. Den blev måske lige en anelse mørk i farven, men brudeparret var tilfredse og det er jo det vigtigste :o) Selv var jeg især godt tilfreds med topfigurerne og så synes jeg det er så sødt, at de fletter hale *love*
Inde i kagen var der blandt andet en dulce de leche-mousse, med dulce de leche direkte fra Argentina, for det er åbenbart meget populært derovre.
Kagen indeholdte:
Mørke lagkagebunde
Hindbærmousse
Dulce de leche - mousse med stykker af Daim
smørcreme med hvid chokolade
og så er den først overtrukket med marcipan og bagefter fondant
Så fin den er og fyldet lyder über-lækkert! Endnu noget jeg har tilgode at smage/bruge i bagværk m.v. er dulce de leche så der må jeg også hellere tage mig sammen ;-)
SvarSletTak :o) Jeg synes også, at det var en ret lækker kombination! Altså Agnethe - ja, det bliver du klart nødt til :o)
SletHvor er den bare fin! :) Hvorfor er den overtrukket både med marcipan og fondant? kh Pia
SvarSletTak :o)
SletBrudeparret kan ikke så godt lide fondant men er mere til marcipan. Til gengæld evner jeg ikke at lave en flot kage med marcipan, så de begge lag er en slag kompromis. Hvis de piller fondanten af når de spiser den har de deres marcipansmag, men stadig en fin kage at se på :o)
Ej, en sød og fin kage! Jeg er helt forelsket i katte-brudeparret på toppen. Hvorfor lige netop katte?
SvarSletTak for en god blog :-)
Tak for de søde ord om kagen og om bloggen :o)
SletJamen, det er så nemt, at gommen elsker katte (bruden er mere en hunde-pige) og derfor ville bruden gerne, at det var katte :o)