søndag den 27. februar 2011

Weekend ophold på Hotel Søparken i Aabybro

For snart 2 år siden holdt vi vores bryllupsfest på Hotel Søparken i Aabybro. Vi havde den bedste dag, og var meget imponeret over servicen og standarden på hotellet. I forbindelse med festen fik vi et gavekort på et weekend ophold for 2, som skulle bruges indenfor 2 år. Utroligt nok har vi ikke fået taget os sammen til at benytte os af det, men vi blev enige om at bruge det SKULLE det.

Derfor var vi afsted i denne weekend, selvom Aabybro i iskold februar ikke er det mest eksotiske. Vi kunne vælge mellem 12 forskellige steder, men grundet mangel på bil var vores muligheder begrænset. Men vi valgte at tage tilbage til Aabybro, for om ikke andet kunne vi jo bruge weekenden på at mindes vores fantastiske bryllup.


Vi fik kaffe/te og en fin chokoladekage med en frugtfløde på toppen til vores eftermiddagskaffe. Aftensmaden var en lækker buffet med en hønsesalat (inkl. ananas og bacon), rejesalat, varmrøget laks med grønne asparges, svampesalat, suppe og brød. Som "hovedret" var det en god steg, kyllingespyd, tigerrejer, flæskesteg, flødekartofler og salatbar, og til dessert var der pæretærte med creme fraiche.

Jeg er ikke rigtigt en buffetpige, men det smagte dejligt, og vi bare SÅÅÅ mætte bagefter. Den "bland-selv" slik vi havde taget med til Melodi Grand Prix rørte vi overhovedet ikke!

Morgenmaden var igen en buffet, denne gang med pølser, æg (kogte og scrambled), rundstykker og franskbrød. Pålæg og ost, yoghurt, cornflakes og havregryn... samt mælk, juice og frisk frugt. Det var ikke verdens bedste morgenmad, men i modsætning til aftensmad, hvor jeg ikke er så vild med buffet, ELSKER jeg morgenmadsbuffet - jeg er en rigtig morgenmadsperson.

Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig weekend, og det var dejligt at komme en tur hjemmefra. At det kun kostede os en smule i busbilletter samt 2 øl og 2 vand til aftensmaden gjorde det bestemt ikke værre :o)

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt, det er jo altid rart at komme lidt hjemmefra,ikk
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt :-)

  Jeg er heller ikke så god til buffet. Jeg bliver altid så forvirret over alle de retter og bliver så overvældet, så jeg ender med ikke rigtig at få spise noget. Men som dig, så er morgenmadsbuffet, en helt anden sag....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre I har haft en god weekend - og I kunne bestemt se tilbage på et skønt bryllup - hvor var det bare en fantastisk fest :-)

  Håber I også har haft en god Oscar fest - og yay både Susanne Bier og Colin Firth vandt :-)

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 4. Hej Irene,

  ja - det er dejligt at komme lidt hjemmefra og slippe for at røre en finger :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Birthe,

  ja - vi havde en rigtig dejlig weekend. Det er sjovt det med buffet, for jeg kender rigtig mange som elsker det, men jeg foretrækker klart at få serveret en "perfekt" sammensat tallerken mad - og ikke en omgang rod, som jeg selv har øset op :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Helle,

  tak for de søde ord :o) Selvom det ikke er så mærkeligt, så er vi i hvert fald utroligt tilfredse med vores fest :o)

  Ja, vi havde også en god Oscar-aften - og yay, til både Susanne og Colin... og Christian Bale ;o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...