tirsdag den 22. november 2011

Det kulinariske København...

... når man er indkvarteret i over en uge på Rigshospitalet. Ja, så er det ikke de helt store kulinariske oplevelser, man kan dele ud af, men lidt blogger var jeg nu alligevel og fik dokumenteret og det var ikke altsammen så ringe endda.

En af dagene skulle husbonden en tur ind omkring byen efter et SD-kort til kameraet, så jeg plagede husbonden om at gå fordi og købe nogle af de sagnomspundne Agnes Cupcakes.
Vi fik Red Velvet, Caramel, Sea Salt Chocolate, Black & White, Lemon Meringue og Italian Almond. Jeg kan ikke fortælle hvilken slags var bedst, og det ville nok heller ikke være helt fair at sammenligne da vi spiste dem over flere dag... men MUMS, de var virkelig gode, og helt klart de bedste cupcakes jeg har prøvet længe.

Da junior var under kniven blev vi anbefalet at forlade sygehuset, og derfor tog vi på Cafe Frederik, som ligger meget tæt på Riget, hvor vi fik en lækker brunch. Til brunchen fik vi kaffe, chai latte (som vist desværre var lavet på pulver) og en smoothie. Selvom vi havde en smule svært ved at koncentrere os om maden, så var det en god brunch, en god pris og velsmagende :o)

Hele 3 gange i løbet af vores ophold fik vi mad fra Cavallino, som ligger lige på den anden side af gaden. Det var virkelig lækker med og jeg var meget fascineret af alle deres lækre italienske delikatesser, men jeg holdt mig i skindet og tog kun det med derfra, som jeg havde bestilt. Den ene gang glemte jeg at tage billeder, men jeg huskede det de 2 andre gange. To gange fik vi pizzaer og det var klart nogle af de bedste pizzaer jeg har fået længe. Det var ikke de "normale" slags pizzaer, men fyldt med anderledes lækkert fyld. Vi prøvede os en pizza bianche for første gang, og det var en positiv oplevelse. Den sidste gang fik vi 2 pastaretter og en pastasalat, som også var vældig lækkert. De få gange jeg ellers har fået pastaretter fra pizzaria har det ikke været særlig godt, men disse var meget lækre.


Sidst men ikke mindst fik vi også mad fra Bindia, hvor vi fik, Lamb Kebab Masala, Chicken Korma, papadums og chutneys, Paratha, Bombay potatoes og ris. Jeg elsker indisk mad, til trods for at jeg ikke er så begejstret for stærk mad, men heldigvis findes indisk mad jo i mange styrker. Specielt Chicken Korma'en var i min mening super lækker, men generelt var det en lækker omgang :o)


De dage som ikke er repræsenteret her, ja de bestod af enten rugbrød eller en burger fra Cafe Riget, som var okay, men ikke noget at råbe hurra for. Generelt var det jo ikke mad der betød mest for os, men sådan et madøre som jeg bliver jo alligevel nødt til at få noget ordentligt mad en gang imellem! Jeg dur ikke til at spise rugbrød morgen, middag og aften :o)

3 kommentarer:

 1. Øv, nu er jeg sulten igen! Især den der caramel-cupcake ser umådeligt fristende ud!
  Hvordan går det med den bette fyr?

  SvarSlet
 2. Hæhæ - jeg overvejer faktisk at spise på Bindia i december, da jeg har fået stedet anbefalet flere gange, så det er helt perfekt, at du lige viser billeder derfra - god service :-D

  Cavallino kendte jeg ikke i forvejen, men den er straks noteret.

  ... og kagebiksen tror jeg lige, vi giver en tiltrængt pause efter en hård dag i de sociale medier ;-)

  SvarSlet
 3. Sabina - den var også syndigt god den caramel-cupcake :o) Det går bedre med ham, faktisk ret godt :o)

  Piskeris - det var så lidt :o) Men jeg kan i hvert fald også give min anbefaling. Uh, Cavallino var altså virkelig god. Høhø, jeg det har ikke været nemt for kagebiksen ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...