onsdag den 30. november 2011

Leftover Chicken Pie

Efter den dejlige frokost i søndags, var der både kylling og sauce tilbage, så jeg bestemte mig for at lave en pie af resterne. Det har jeg gjort før af kalkun, så jeg tænkte at det måtte jeg også kunne gøre med kylling.


Den bestod af kyllingekød ret i stykker, brun sovs, champignon, ærter og en porre, samt 1 1/2 pakke butterdej, som var både under og over fyldet. Alle ingredienserne til fyldet blev varmet godt i en gryde, og lagt ovenpå dejen i bunden af formen. Så kom låget på, kanterne blev klemt sammen, penslet med æg og bagt i ovnen (200 grader varmluft) i ca. 40 minutter. Mums! Enkelt og lækkert

2 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder altså lækkert.
    Både restemad og kyllinge-mad er nogle af mine livretter:)

    SvarSlet
  2. Det var også lækkert :o) Jeg er også meget begejstret for reste- og kyllingemad

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...