Cupcakes med marcipan og hvid chokolade
- 250 g blødt smør
- 250 g sukker
- 2 tsk. vaniljeekstrakt
- 4 æg
- 300 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 100 g hakket, hvid chokolade
- 125 g marcipan i små tern
- evt. lidt grøn pastafarve, hvis du vil have samme fine farve som mine
Pisk smør, sukker og vaniljeekstrakt cremet og lyst. Tilsæt æggene i ét ad gangen og rør godt efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen. Tilsæt chokolade, og marcipan - og evt. grøn farve - og rør dejen forsigtigt sammen. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne 20-25 minutter og afkøl dem derefter på en bagerist.
I dette tilfælde har jeg pyntet dem med Baileys-frosting - det var jo Sct. Patrick's Day :o)
Baileys frosting
- 125g stuetempereret smør
- ca.400g flormelis, alt efter hvilken konsistens du synes frostingen skal have
- ca. 1/3 dl Baileys Irish Cream
Uhh, det lyder lækkert med marcipan og hvid chokolade :)
SvarSletDe var også helt fabelagtige! :o)
Slet