søndag den 31. maj 2015

Junior på koloni

For et par uger siden var junior på koloni. Det var hans første gang, og det var meget nervepirrende ... for moren! Han har før været væk hjemmefra, men dette var alligevel en stor begivenhed. Hele hans børnehave (pånær de aller yngste) og alle pædagogerne var afsted. De tog afsted mandag morgen og onsdag eftermiddag skulle de hentes i hytten.

Jeg kunne desværre ikke få fri fra arbejde til at være med til at hente, så husbonden måtte alene afsted. Dog insisterede jeg på, at han tog en masse billeder!

Så vidt vi kan forstå på Victor var det en god tur. Han er endnu mere glad for hende pædagogen der var i hans sovegruppe end før han tog afsted (hun er også super sød!) og så forlyder det, at de fik skumfiduser på bålet og tissede måske i havet ... det er det eneste vi har hørt ;o) Vi gik efter devisen, intet nyt er godt nyt, så hørte intet i de dage de var afsted.

Det er vist ikke så normalt, at børnehave stadigvæk afholder koloni, men vi synes at det er fantastisk og jeg er sikker på, at det er en stor begivenhed for børnene! Ved afhentning havde junior plukket blomster og samlet skaller på stranden og han og husbonden fik sig lidt kage inden turen igen gik hjemad. Næste år håber jeg meget, at jeg kan være med til at hente, men er uanset hvad meget glad for, at det blev taget billeder. Til trods for, at han lovede ikke at gøre det, åbnede han posen med skaller på vej hjem, så der måtte gang i børnearbejde for at han selv kunne få lov at støvsuge alt strandsandet på :oD

Er der nogle af jer børnehave-forældre, hvor jeres børn også er på koloni?

2 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud og det lyder jo som om han har haft det så godt og nydt det :)
  I vores børnehave tager de ikke på koloni. Det er jeg egentlig ret glad for, for Elias vil RIGTIG gerne på tur, men de udfordringer han har om natten gør, at han ikke rigtig kan overnatte andre steder end hjemme hos os eller hos sine bedsteforældre. Så det dilemma slipper vi helt for her :)
  Jeg tror dog der er flere børnehaver der bruger det at tage på koloni, det synes jeg da jeg kan læse omkring på både på Facebook men også i blogland, jeg kan dog ikke huske om det så kun er for de ældste børn... Jeg synes nu det er et godt tiltag - det giver da et tættere bånd, børnene imellem men også båndet til pædagogerne bliver styrket og de små får et afbræk fra hverdagen - det må da være himmelsk, tror jeg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at Elias ikke ville kunne kapere det, og så er det jo egentlig godt nok, at der ikke er koloni, så I er fri for at fritage ham fra det og dermed gå glip af noget af fællesskabet og sådan.

   Jeg er ret sikker på, at børnene elsker det, og at det også er nogle gode dage for pædagogerne, selvom de nu nok nærmest trænger til en ferie når de kommer hjem ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...