fredag den 1. maj 2015

Nymarksminde Farmpark

Vi forsøger at lave noget sjovt og underholdende med drengene hver weekend, men det er ikke altid der er til eller energi til det helt store. Derfor er vi inderligt taknemmlige for, at vi næsten lige i vores baghave har et skønt sted, hvor der er plads til at boltre sig. Lige rundt om hjørnet ligger Nymarksminde. Det er ikke så stort et sted, altså det er areal-mæssigt ret stort, men mest er det åbne vidder og masser af plads. Men der er også en masse dyr, der er gode spisefaciliteter og diverse udendøre aktiviteter og i år er det et nyt legetårn. Vi har valgt at købe årskort, for så gør det nemlig ikke noget, hvis man kun er der et par timer.

I forrige weekend var drengene og jeg afsted mens husbonden var på arbejde. Der var ret mange mennesker den dag - både en børnefødselsdag og en klassefest, så vi sprang fodringen over. Det er ellers et af højdepunkterne, for kommer man kl 10 når de åbner er der spande med foder til alle børnene, som så går med ejeren Ole rundt og fodrer og snakker med alle dyrene. I det hele taget, er man velkommen til at gå ind til alle dyrene - grise, geder, kyllinger og det altid store hit - kaniner.

Der er også mulighed for foldbold-golf, trækketur på hest eller en tur på laddet af en traktor. Ydermere er der en stor hoppepude og som nævnt et nyt stor legetårn. Der er desuden en lille kiosk og en stor lade-agtig ting, hvor man kan spise sine medbragte madpakker.

Skulle man have brug for det er der også Bed & Breakfast på stedet

Vi er her i vores lille familie store fans af stedet! Jeg ved også, at vores skønne dagplejemor var ret begejstret da vi havde introduceret hende for stedet og hun havde været derovre. Selvom fx. Zoo er skønt, så er der altså virkelig mange mennesker og mange steder børn kan rende hen - det er noget mere overskueligt herovre. På deres hjemmeside, kan man se meget mere :o)

Beklager på forhånd de mange billeder - men som den mor jeg nu er (som de fleste andre) kan jeg nogle gange have svært ved at sortere billeder fra af mine smukke drenge :o)

Dette indlæg er i øvrigt på ingen måde sponsoreret!
Pænt mange børn og forældre - vi tog hoppepuden i stedet for!
Medbragt frokost i solen
Kanin-nusning er altid et hit :o)

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, det viser en god stemning med jeres to skønne børn :-)
  Jeg kender ikke selv stedet, men da jeg og mine søskende var små havde vi også et yndlingssted med zoo, dyr og leg.
  Ønsker jer en fantastisk weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er hyggeligt med sådan nogle steder :o)

   Slet
 2. Kæft. det ser hyggeligt ud - dejlige forårs billeder af begge to!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også super hyggeligt :o) Ja, de er sgu ret nuttede!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...