tirsdag den 12. maj 2015

Hvor kære er de lige?

I disse dage er Junior på koloni! Jep - hele hans børnehave er afsted på tur med næsten alle børnene og alle pædagogerne. De tog afsted i går og kommer hjem i morgen. Moren var vist ikke helt klar til sådan en stor ting! Men jeg håber, at han nyder det rigtig meget og kommer hjem med en masse skønne oplevelser i bagagen.

Til gengæld er det helt mærkeligt pludselig kun at have Mini hjemme, for han er stadig den alder hvor han egentlig ikke kræver så meget. Han er glad så længe han bare har noget legetøj indenfor rækkevidde og mad at putte i hovedet :o)

I lørdags var de dog begge placeret foran fjernsynet og de så simpelthen så søde ud, at det blev nødt til at blive fotodokumenteret :o)

og hvad fik dem så til at sidde helt stille - udover filmen ... ;o)


8 kommentarer:

 1. Åhh ja, de kære børn. Hjertet svulmer ofte op, så meget, at det næsten føles, som om der ikke er plads til det. Kender det bare så godt fra tiden med mine egne, da de var små. Det sker stadig og nu er der også plads til børnebørnene derinde i hjerterummet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt utroligt hvordan de kan fylde ens hjerte! :o) Børnebørn forestiller jeg mig nu også er en skøn ting :o)

   Slet
 2. Åh, så facinerede og optagede de er :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget :o) Det varede vist heller ikke så længe med den bette ;o)

   Slet
 3. Ja, de er godt nok søde :-)
  Kan godt huske da mine sådan skulle afsted første gang. Den skal man lige sluge :-0 men han har det garenteret sjovt, din lille gut :-))
  KH Christina


  SvarSlet
  Svar
  1. Så søde! Ja, det var vist med moren der ikke var sikker på, om det var en god idé ;o) Men jeg tror han havde en skøn tur!

   Slet
 4. Åh hvor er det nogle søde billeder. Man strømmer jo over med kærlighed og det er lige sådan det skal være.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er lige sådan det skal være :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...