søndag den 12. september 2010

Båndpasta med spinat og svampe i fløde



Aftenens ret var endnu engang en ret fra Skagenfood - jeg kan godt se, at der er et mønster i mine opskrifter, men vi har som sagt så travlt i øjeblikket skrækkeligt travlt, og så er det bare så dejligt ikke at behøve at finde på hvad man skal have at spise - så nej, denne blog er IKKE sponsoret af Skagenfood, hehe



200 g frisk spinat
500 g svampe
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin - brugte champagne!
1 dl fløde - brugte madlavningsfløde
500 g frisk båndpasta, fx fettuccine
50 g revet parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Skyl spinaten godt og fjern de grove stilke. Børst svampene fri for urenheder og del dem i mindre stykker. Snit løgene i tynde skiver og hak hvidløgsfeddet fint. Sauter først løg, hvidløg og svampe i lidt olie til de er møre. Hæld vinen på og lad det koge næsten helt væk. Vend spinaten i, krydr med salt og peber og sauter til al væden er væk. Hæld så fløden på og kog lidt ind. Kog imens pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra, kom saucen op i pastagryden og vend det hele godt sammen med revet parmesan. Server straks med fx en god tomatsalat og godt italiensk brød til.

Jeg fik ikke noget til, mens husbonden fik et stykke laks til. Det smagte rigtig dejligt - yummy!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...