onsdag den 8. september 2010

Kalkunbryst med "Waldorff-salat"

I dag stod menuen endnu engang på en Skagenfood ret... Persillerodssalat lidt a la Waldorff med æble og pære og dertil Kalkunbryst og en sauce der skulle have været brun, men jeg var løbet tør for kulør.



  • 6 stk persillerødder
  • 2 stk æble
  • 2 stk pære
  • 1 stk forårsløg
  • 75 g valnødder
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk limesaft
  • 0,5 tsk sukker
  • olie
  • salt og peber

Skrub persillerødderne og skær dem i små tern. Damp dem lige knap møre i letsaltet vand og køl dem af under koldt vand. Halver æbler og pærer, fjern kernehus og skær kødet i små tern. Snit forårsløget fint og hak valnødderne groft. Bland creme fraiche, mayonnaise, limesaft, sukker, salt og peber. Vend æbler, pærer, forårsløg, valnødder og persillerodstern i cremen og smag til. 


Det smagte bare rigtig godt, og meget mere "usundt" end man skulle tro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...