Dagens ret er en af dem som man på forhånd ikke ved om vil blive en succes, da den stammer mere eller mindre fra fri fantasi... men det smagte dejligt!
Pasta med artiskok og ærter (2-3 pers.)
250g. pasta
1-2 løg fint snittet
1 fed hvidløg
lidt kød - vi brugte 2 skiver røget filet og 4 skiver hamburgerryg
250 ml. cremefine 7%
2 artiskokker
1 håndfuld ærter
Klargør artiskokkerne og kog dem møre (ca.30-40 min.) i vand med en halv citron i, og skær hjerterne ud i grove tern efter kogning. Kog pasta efter anvisning på pakken.
Sauter løg, hvidløg og kød godt på panden.
Tilsæt cremefine, og krydr med salt og peber. Tilsæt evt. lidt citronsaft fra citronen som kogte sammen med artiskokkerne.
Vend pasta, artiskokker og ærter i, og varm igennem.
Server straks (eller så snart du har fået taget et billede til din blog :o)
Ser da bare super lækkert ud!
SvarSletHej Bianca,
SvarSletdet smagte også rigtig godt!
knus
Camilla