torsdag den 22. september 2011

Luk munden og let røven!

I tirsdags var min kære søster på besøg, og var barnepige for lille junior, for husbonden og jeg skulle nemlig i byen... Det var dog ikke så vildt som det måske lyder, for vi var bare til et foredrag, men hvilket foredrag! Igennem husbondens fagforening var vi nemlig til foredrag med Christian Bitz.


Luk munden og let røven! hed foredraget, og handlede jo sjovt nok om mad. Et eller andet sted er alt hvad han siger jo bare sund fornuft - hvis du spiser mindre og laver mere, så taber du dig. Hvis du spiser for meget og ikke bevæger dig, så tager du på. Du kan spise hvad som helst, hvis bare ikke det er for meget... ja, det er jo som sagt egentlig bare sund fornuft.


Jeg har altid godt kunnet lide Christian Bitz, når jeg har set ham i TV, og det gør jo bestemt heller ikke noget at han er lidt af en snack ;o) Det kom dog i den grad bag på mig, HVOR god han var til at holde foredrag - han var simpelthen bare sååååå sjov, tit lidt under bæltestedet og god til at tage pis på både sig selv og andre.

Nå, ja - der var også "en let anretning" med i arrangementet, som sjovt nok bestod af sandwiches på grovbrød, frugt og kildevand :o) Men det ville jo ligesom også have været lidt mærkeligt, hvis vi fik pommes frites og grillkylling eller lignende. 

Jeg ved ikke om jeg egentlig lærte noget nyt og revolutionerende (men der er jo heller ikke nogle der ved så meget om at tabe sig, som folk der er på kur efter kur ;o), men vi var så heldige at få hans bog med også (Bitz din sundhed), så den glæder jeg mig til at læse og prøve nogle af opskrifterne. Dog vil jeg helt klart anbefale alle at tage ind at høre ham, hvis man får muligheden, for det var VIRKELIG godt :o)

4 kommentarer:

 1. Sikke en god anmeldelse og det er jo perfekt for jeg skal faktisk høre ham når han kommer for min skole i uge 40. Er også meget spændt på om han kan gøre mig klogere ;)

  SvarSlet
 2. Ih, jeg er helt misundelig over at du har hans foredrag til gode... :o) Du kan helt sikkert godt glæde dig, og så må vi jo se om du bliver klogere :o)

  SvarSlet
 3. Godt med en ude-aften og foredraget lyder rigtig herligt. Det må med på ønskelisten:-)

  SvarSlet
 4. Det kan du helt sikkert godt sætte på ønskelisten - han var fabelagtig :o) Ja, det var godt med en ude-aften og heldigvis opførte junior sig pænt sammen med min søster :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...