torsdag den 12. januar 2012

Pasta med rejer

Vi skulle have haft en suppe til aftensmad i går, men da jeg ikke fik fedtet mig sammen til at sætte noget brød over, så blev jeg nødt til at finde på noget andet. Nogle gange synes jeg faktisk det bliver det allerbedste mad - det som ikke er planlagt. Dette var et af de tilfælde, for det smagte virkelig lækkert. Det er måske ikke den smukkeste ret nogensinde - den er i hvert falde meget rød! Men det smagte dejligt




Pasta med rejer - 2 pers.
1 pakke frisk pasta - evt. med tomat og hvidløg
1 rødløg
1 bundt forårsløg
150g frosne rejer
50g tomatpure
1dl cremefine
chiliflager
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning på pakken og dræn. Hak rødløg og forårsløg og sauter i en sauterpande i 5 minutter. Tilsæt chiliflager, tomatpure og cremefine og lad det simre nogle minutter. Rør den kogte pasta og rejerne i, sluk for varmen og lad det stå med låg på i nogle minutter til rejerne er optøede. Server straks.

2 kommentarer:

  1. Mmh, hvor ser det dog lækkert ud! Det må jeg prøve i aften :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - det smagte også skønt :o) Håber du kunne lide det, hvis du fik det lavet i går :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...