fredag den 31. oktober 2014

Heksefingre til Halloween

Glædelig Halloween - hvis man da er til det :o)

Sidste år kom der simpelthen så mange børn forbi her, at jeg i år tænkte, at jeg hellere måtte være forberedt - så menuen ikke stod på figenstang og marengsspøgelse. Eller dvs. de var ret begejstrede for spøgelserne sidste år, så sådan nogle har jeg lavet igen. Til gengæld har jeg i de sidste 3 år haft planer om at lave heksefingre, men det er ikke sket før nu.

Uden at han vidste af det, gav jeg også Junior en med i madpakken. Han var med til at lave dem i går, så han kendte dem godt, men alligevel blev jeg lidt bekymret for hans reaktion og kunne på nethinden se billeder af kaoslignende tilstande med skrigende børn og bekymrede pædagoger, så jeg endte med lige at løbe ind og snakke med en af pædagogerne, så hun vidste til det.

Anyway, jeg har lavet en stor portion fingre, så jeg håber meget, at der kommer nogle børn forbi i dag. Opskriften har jeg fra Himmelske Kager og jeg fuldte den slavisk, så jeg vil for en gangs skyld lade være med at have en opskrift i indlægget. Så smut ind til dygtige Camilla, hvis du vil se hendes opskrift eller lav dem blot efter den opskrift du foretrækker til småkager. Det vigtigste er, at det er nogle der ikke flyder alt for meget ud.

2 kommentarer:

  1. Hvor de bare godt lavet. Faktisk så godt så jeg ikke er helt sikker på om jeg vil sætte tænder i en :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :o) Jeg kan afsløre, at der var ingen herhjemme der havde de problemer ;o) Det skulle da lige være svigermor der kæmpede lidt - dog kun ved den første :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...