Som nævnt for efterhånden lang tid siden, har vi overvejet at omdøbe flanksteak til universal-kød herhjemme. Det er et ret grimt navn, og leder tankerne på post-apokalyptiske samfund med ensretning og numre i stedet for navne osv :o) Men flanksteak er altså en form for universal-kød, for det kan virkelig bruges til mange ting!
Vi fik fx. denne absolut skønne burger, som til trods for den ikke særligt spændende købe-bolle smagte fantastisk, da den var fyldt med gode sager!
Burger med flanksteak
4 pers.
4 store burgerboller - gerne hjemmebagte
1 flanksteak - evt. marineret
1 rødløg
1 hjertesalat
½ agurk
10-12 cherrytomater
rigeligt med god dressing - vi bruger som altid denne
Steg flanksteak'en indtil den er passende stegt efter smag. Vi kan godt lide den temmelig rød, og der tager den nok 8-10 minutter på hver side. Tag steaken af varmen og lad den hvile i 10 minutter.
Rengør salat, agurk, tomat og rødløg og skær dem i skiver.
Varm burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, skær flanksteak i skiver på tværs af kødfibrene og byg burgerne op med rigelige mænger grønt, kød og dressing og nyd :o)
Det er måske ikke den letteste burger i verden at spise med fingrene, men det kan godt gå alligevel og smager virkelig dejligt og kødfyldt.
Den ser bare super lækker ud, lige til at tage den første bid af:-)
SvarSletSidder og er lidt kreativ i dag:-)
Maria
fra "En verden af kunst"
Den smagte også fantastisk! Mums!
SletKreativitet er altid godt :o)