mandag den 6. oktober 2014

Ugen på instagram #1

Jeg har tænkt lidt over, at der er nok alligevel nogle læsere herinde, som ikke følger med på instagram, og selvom der er link til min profil i siden, så vil jeg prøve noget nyt her på bloggen. Nemlig et ugentligt indlæg, som omhandler den forgangne uge på Instagram. Jeg evner ikke at lave sådan en fin collage ting, så nu det bliver bare som en serie af billeder.

Det, at billederne kommer på bloggen giver mig også en lille mulighed for evt. at uddybe lidt :o) Desuden kommer der også et "vintage" instagrambillede, som ikke er fra denne uge, men fra tidligere - det giver mig nemlig muligheden for at kigge tilbage på alle mine dejlige billeder!

Til gengæld skal det siges, at selvom jeg mest er madblogger, så er jeg nok mest morinstagrammer - dvs. en virkelig stor del af mine billeder fra instagram er af min smukke drenge :o)

Der er en lille mand, som er ved at være super god til at stå op - som regel er det fjernsynet der trækker ... eller i dette tilfælde måske kagerne på skærmen ;o)

Det meste af ugen blev brugt på at forberede Lyserød Lørdag og så selvfølgelig selve dagen i lørdags. Fredag fik vi bagt 600 cupcakes og solgt. Der røg naturligvis et billede på instagram af kagerne, for at lokke eventuelle følgere ind på Nytorv, og jeg hørte da mindst én fortælle, at hun nok skulle vise vores profiler til sin mor på instagram, når hun kom hjem :o)

Da jeg selv kom hjem efter en meget lang lørdag skulle kagerne, som vel at mærke naturligvis var både købt og betalt! Victor fik selv lov at vælge inde i byen, hvilken en han gerne ville have og han valgte en med sløjfe på. Jeg havde ikke forventet det helt store af ham, men han spiste det hele!!! Jeg var nærmest i chok!

I går søndag, trængte ville allesammen til at kommel lidt ud. Det endte med en meget impulsiv tur til Nymarksminde Farm Park hvor vi har årskort til. Det var lige hvad vi trængte til - madpakker, dyr og en stor hoppepude :o) Hvis I nogensinde kommer forbi og har børn med, så kan det virkelig anbefales - det er ikke verdens største sted, men der er masser for børn og masser af plads, og ikke totalt overfyldt! Det kan klart anbefales at være der kl 10.00, når de åbner, for så kan børnene komme med rundt og fodre dyrene.

Til dette snapshop af Felix hører der ikke den store historie til, men både husbonden og jeg var totalt flade af grin, da han valgte at begynde at slikke på ruden ud til udestuen og heldigvis fangede vi det på billede. Skøre unge!

Ugens vintage instragram:
 Dette skønne billede var det allerførste jeg postede på instagram d. 7. maj 2013 - hvor jeg ærligt talt blev lidt bekymret over at en vis ung man absolut mente, at han behøvede lyserøde spænder for at hold styr på håret! Det er tydeligt at se efterhånden, at det er længe siden - men hvor er han dog nuttet! Ja, og Coco hun er ligeså fjollet, som hun plejer.

Jeg håber, at I vil tage godt imod dette nye tiltag, selvom der naturligvis for nogle vil være gentagelser.


2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder af dine skønne drenge. Ufatteligt så store de allerede er blevet. Er vil med hans spænder i håret :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :o) Ja, de vokser skisme værre end ukrudt de børn! Men det ved du jo også selv ;o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...