lørdag den 8. oktober 2011

5.335,- og fuldstændig udsolgt :o)

Det var resultatet af lørdagens cupcake salg i Aalborg. Det var over al forventning, og cupcakes'ne blev måske ikke ligefrem revet væk, men udsolgt var der i hvert fald kl 13.55, hvor vi egentlig skulle have haft åbent til kl. 15.00.


Vi var så heldige at have fået stillet en Weber Airstream til rådighed, den var dejlig i det halvdårlige vejr, og så var den mega sej - jeg har aldrig før ønsket mig en campingvogn, men det gør jeg vist nu, hihi :o)


Vi havde 4 slags cupcakes som vi solgte. Opskrifterne kommer så snart jeg har fået fingrene i dem, eller nogle af de andre piger har postet dem, og jeg kan smide et link ;o)
Chokolade med nutella-frosting - senere med jordbærmousse

Gulerod med creamcheese-frosting

Vanille med hindbær-chokolade creme - senere jordbærmousse

og Red Velvet cupcakes med kogt vanille frosting.

Vi brugte, som kunne læses på flere af de andre pigers blogs i går, 6 timer hos Fandanko, hvor Carsten havde givet os lov til at låne hans køkken, plus at han transportede alle cupcakes ind på Nytorv i dag, så en KÆMPE tak til ham, han gjorde alting MEGET lettere for os :o)

Derudover skal også lyde en stor tak til alle de sponsorer, som hjalp til med diverse ingredienser til kagerne:
Dansukker
Arla
Fru Ronne 
Dr. Oetker
Cakes and more

Desuden også en tak for den fine og store artikel, der var i Nordjyske i dag (selvom det virkelig var verdens DÅRLIGSTE billed af mig!), den lød i hvert fald til at have trukket mange kunder til i dag :o)

Sidst men ikke mindst TAK til alle jer, som kom forbi og købte cupcakes i dag - vi håber at I kunne lide dem :o)

10 kommentarer:

 1. Super flot klaret af Jer ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at I fik udsolgt så hurtigt, jeg er sikker på at det har været heldige kunder, som har fået lækkert bagværk til kaffen. Hvis jeg havde boet nærmere havde jeg bestemt mødt op og støttet den gode sag :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte kagerne og så godt initiativ! Flot beløb I fik indsamlet.

  SvarSlet
 4. I så bare SÅ søde ud, som i stod der og langede cupcakes over disken :) Det så bare super hyggeligt ud og jeg var næsten helt misundelig over at jeg ik stod der sammen med jer...
  Dejligt at i fik tjent så meget ind - det er da super fedt at komme med sådan en donation og til en fantastisk god sag - kæmpe skulderklap til jer og jeg skal da vidst have et sneakpeak i Nordjyske fra i dag :P

  SvarSlet
 5. Wow, sikke nogle flotte kager til et rigtigt godt formål!

  SvarSlet
 6. Kirsten - tak, vi var også ret glade for resultatet :o)

  Birthe - der var i hvert fald nogle kunder som udtrykte deres begejstring, så vi må håbe at de fleste var glade for deres kager til kaffen. Ja, det kunne have været hyggeligt hvis du kunne have kigget forbi, men der er jo desværre lidt langt :o( Knus

  Guapizimo - tak, vi har også godt tilfredse med både kager og det indsamlede beløb :o)

  Agnethe - Tak, vi var også i ret godt humør, det var svært ikke at være når det gik så godt. Det kunne have været hyggeligt hvis du også havde været med, men der var vist ikke plads til flere i den ellers store campingvogn :o( Uh, nej - du behøver ikke kigge i Nordjyske! :o)

  Anja - tak, de var i hvert fald dejligt populære :o)

  SvarSlet
 7. Flot resultat og rigtig god indsats til en godt formål:-D

  SvarSlet
 8. Nanna - Tak, vi var også vældig tilfredse med vores indsats og resultat :o)

  SvarSlet
 9. Kagerne ser super lækre ud, synes det er rigtig godt gået at få samlet så mange penge ind. Havde jeg boet i Aalborg havde jeg spist en af hver :-)

  SvarSlet
 10. Tak - jeg synes også, at det var ret godt gået af os :O) Hov, jeg har for øvrigt helt glemt at sende dig et billede som husbonden tog af de tomme forme med tak for kagerne, som du jo var så sød at købe, selvom du ikke var i byen :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...