torsdag den 20. oktober 2011

Unbreakable? No :o( What about now?

Nu efter at have haft bloggen i et pænt stykke kommer min sande personlighed frem for første gang i dag, LOL... Jeg burde være for gammel til sådan noget pjat, og jeg burde være mere moden i min musik-smag, men...

I dag har Westlife annonceret at de stopper som band efter deres turne i foråret... og Westlife har været mit yndlingsband i over 10 år :o(

Jeg har fulgt dem som en lille teenager, været til alle deres koncerter i Danmark, plus en i Tyskland og en i Dublin, jeg har alle deres CD'er - både albums og singler - og alle deres DVD'er. Dog har jeg ikke plakater på væggene - det vil husbonden ikke være med til - lol.

Hvorom alting er, så er jeg lidt trist over at de stopper. Jeg har elsket deres musik, og kommer til at mangle mit årlige CD-køb, men heldigvis forlyder det at Shane vist vil forsøge sig med en solo-karriere, og taget i betragtning at han synger omkring 80% af deres sange, ja så lever de nok lidt videre i hans eventuelle karriere :o)

Nå, men det var bare den mørke side af min personlighed jeg hermed har fået vist på bloggen, og jeg ved godt, at alle mine kære læsere nok sidder og griner deres mås i laser, men sådan er der så meget :o)

Bye, Bye, Westlife

6 kommentarer:

 1. Jeg synes nu ikke at det er specielt pinligt eller "mørkt" ;-)
  Jeg kan af og til godt lide country musik, det er da om muligt værre.....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hmmm... måske er det endnu mere pinligt at være mig, for jeg viste ikke at de eksisterede endnu:-) Jeg hørte dem da jeg var yngre, sammen med alle de andre boybands der huserede på det tidspunkt, men jeg troede faktisk at West Life var gået hjem ligesom alle de andre.

  SvarSlet
 3. Jeg synes ikke det er pinligt - jeg synes tværtimod det du skriver er en katastrofe (kun lettere overdrevet og med løftet øjenbryn)! Har jo taget dem med helt fra da man var ung teenager:) suk*

  SvarSlet
 4. Birthe - hihi, nej det er måske ikke specielt mørkt, men lidt pinligt alligevel :o) Jeg kan faktisk også godt lige country, eller i hvert fald pop-country-agtigt musik :o)

  LaTasche - hihi, de har heller ikke gjort så meget væsen af sig i Danmark de seneste år, men har udgivet plader og turneret i UK

  Frk.Nim - rart at høre at jeg ikke er den eneste :o)

  SvarSlet
 5. Ih hvor jeg syntes det var trist da du fortalte det igår :-( Havde det ikke været for Darren koncerten onsdag aften var jeg nok blevet endnu mere trist.
  Håber virkelig, at de tilføjer nogle europæiske koncerter til deres tour - det kan bare ikke være rigtigt, at vi har været til vores sidste westlife koncert!
  Forøvrigt har jeg da et billede stående af dig og ung mand, der er bedre end det du har postet ;-)
  Knus
  Helle

  SvarSlet
 6. Jeg tror ikke, at vi kan være så heldige, at der kommer nogle europæiske :o( Jep, du har helt ret - det er et meget bedre billede, men jeg ville skåne mine læsere for et billede af mig :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...