fredag den 28. oktober 2011

Chokolade-cupcakes med brombærfrosting

I går havde jeg besøg af 2 af mine veninder - og det var super hyggeligt! Vi fik sandwiches og salat udefra til frokost, for at det skulle være lidt let, så det havde de med på vejen. Til eftermiddagskaffen hev jeg lige nogle chokolade-cupcakes frem fra fryseren - opskrften ved jeg ikke lige helt hvad var for en, så den kan jeg ikke prale med. Ovenpå smækkede jeg en brombær-frosting sammen, for det var hvad jeg lige havde til. Den smagte faktisk ganske fint, og jeg kunne godt lide det sammen med chokolade.


Brombær-frosting:

En håndfuld optøede frosne brombær, blendet fint.
100g blødt smør
ca. 200g flormelis - eller til det passer i konsistensen
vanille-ekstrakt el. vanillekorn fra en stang.

Pisk alle ingredienserne rigtig godt sammen. Hvis du smider den i køleskabet i 15 min. efter den er færdig, og derefter pisker den igen, så bliver den lidt mere luftig. Brug en sprøjtepose med en stor stjernetyl til at dekorere cupcakes'ne med

9 kommentarer:

  1. Hvor er de smukke :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. De smagte bare helt fantastisk :-)

    SvarSlet
  3. Tak søde :o) Jeg synes også, at de var okay :o)

    SvarSlet
  4. Svar
    1. Jeg har aldrig prøvet, men det tror jeg godt - hvis altså brombær har været varmet op. Den skal dog nok piskes igennem bagefter, og jeg kunne forestille mig, at den måske ville kunne væske lidt.

      Slet
  5. Hej! Hvor mange muffins er der til med din opskrift? P.s ser godt ud!💜

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej, ikke til mere end en 6-8 stykker tror jeg. Det er desværre så længe siden, at jeg dårligt nok kan huske det :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...