Endnu engang blev dagens ret til ved hjælp af en opskrift fra Skagenfood. Det smagte supergodt og var meget sommerligt.
Salat med bagte tomater, frisk mozzarella og oliven (4 pers.) Skagenfood
1 pk San Marzono tomater
1 pk salatmix
1 stk skalotteløg
250 g frisk mozzarella
16 stk kalamataoliven
2 spsk balsamico
god olivenolie
0,5 tsk oregano
salt og peber
Halver tomaterne, vend dem i lidt olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag tomaterne 5 min. i en forvarmet ovn ved 250 grader og lad dem køle en smule af. Skyl salaten, pluk den i mundrette bidder og bred den ud på et stort fladt fad. Snit skalotteløget i tynde skiver. Riv mozzarellaen i stykker og fordel dem, løg, tomater og oliven henover. Dryp med lidt olie og balsamico, krydr med salt og et godt kværn peber og drys med oregano.
Vi fik en skinkesteg og halve ovnbagte kartolfer til. Det smagte som sagt virkelig dejligt og sommeragtigt.
Ej, hvor ser det godt ud - salater er altid godt - resten ser altså også virkelig lækkert ud :-)
SvarSletKH
Birthe
Det smagte også helt fantastisk hvis jeg selv skal sige det ;o) knus
SvarSletNøj det ser godt ud. Så sidder man her på arbejdet med udsigt til en rugbrøds klapsammen til frokost....øv. Kan du nå at levere en portion til om et par timer? :-) :-)
SvarSletHov - det nåede jeg desværre ikke, men jeg kan trøste dig med at min frokost var også kedelige rugbrødder ;o) Men jeg kan klart anbefale opskriften
SvarSlet