mandag den 30. maj 2011

Pirater og fisk...

I lørdags da det meste af Aalborg var til karneval, valgte husbonden og jeg i stedet at tage en tur i biffen for at se Pirates of the Caribbean 4 og på sushi-restaurant bagefter :o) Faktisk var der en pæn mængde mennesker i salen, til trods for at vi "kun" så 2D-udgaven.

Jeg synes filmen var okay, men jeg savnede altså lidt Orlando Bloom... øh, jeg mener Will Turner - jeg kunne godt lide det samspil der var mellem de 2 figurer. Men jeg tror altid at jeg vil synes at den 1. film var noget specielt - det har nok noget at gøre med, at det dengang var lidt en satsning, som ingen rigtig vidste om ville bære frugt, hvorimod nu er det bare med at få noget Jack Sparrow på skærmen så der kan sælges noget merchandise...

Jeg vil nok give den 4 ud af 6 stjerner :o)

Bagefter var vi på Shan Kou, som er en forholdsvis ny sushi-restaurant i Aalborg. Den har ikke nogen hjemmeside, hvilket er en smule mærkeligt?!? Nå, men her kunne man i hvert fald godt mærke, at der var Karneval - der var ikke så mange mennesker (dog er det første gang vi har været der, så jeg ved ikke hvordan det normalt er...)

Deres koncept er running sushi - og så også små lune malaysiske retter, og det er som ta' selv-bord. Dem fik vi kun et par stykker af, for det var mest for sushiens skyld at vi valgte stedet. Som jeg vist før har nævnt, har jeg ikke haft nogle særlige graviditets-cravings udover måske lige sushi, så jeg var meget glad for at det var ta' selv i de mængder jeg nu havde lyst til :o) Der var fin variation, og det smagte rigtig dejligt.

Udseendesmæssigt var det også en ganske fin restaurant - lige tilpas "lokalt pyntet" uden at skræmme en flok danskere væk.


Det kostede 228,- for ta' selv (198,- man-tors) som, når man sammenligner med hvad sushi ellers koster rundt omkring, virker ganske fornuftigt. Dog er jeg ikke sikker på at jeg spiste for alle pengene... men det skyldes måske nærmere den store mængde popcorn jeg kværnede i biografen end oplevelsen på Shan Kou :o)

4 kommentarer:

 1. Uhmm, elsker sushi, får det bare ALT for sjældent...

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Lyder som en hyggelig dag :)


  Karsten
  http://københavnspisesteder.dk/

  SvarSlet
 3. Hej Birthe,

  det gør jeg også :o) og får det heller ikke nær tit nok :o(

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Karsten,

  det var det bestemt også - rigtig hyggeligt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...