onsdag den 29. juni 2011

Gaaaaaab...Gaaaaaab - vi venter stadig! Jeg troede at min tålmodighed opbrugt i sidste uge, men nej - junior vil STADIG ikke dukke op! Jeg magter snart ikke mere, men nu skal jeg til jordemoder i dag, så jeg håber MEGET at der snart skal ske et eller andet. Jeg kan slet ikke forestille mig, at vi måske ender med at få en juli-baby - ikke at der overhovedet er noget galt med juli-babyer, men jeg har bare hele tiden troet at vi skulle have en juni-baby... faktisk var jeg også sikker på, at han ville blive en tvilling ligesom husbonden og min mor, men nej - han blive krebs. Det er utroligt, at man kan have sådan nogle underlige tanker... men det er nok fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg ellers skal tænke på, lol :o)

5 kommentarer:

 1. Kan godt forstå, at I er ved at være utålmodige - vi andre synes også snart han skulle tage sig sammen og komme ud ;-)

  Held og lykke til jordmoderen idag - jeg krydser fingre for, at hun kan sætte gang i noget :-)

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå at din/jeres tålmodighed er ved blive sat godt og grundigt på prøve - men heldigvis kan du måske trøste dig med, at han jo ikke bliver derinde for evigt, han skal nok komme ud ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Åh ja, vi to er jo i samme båd. Måske får vi Juli baby, og skal også vente tålmodigt på børnepenge som så først kommer i Oktober. Ups...for jeg har brugt dem på forskud. Hi hi ;-)

  SvarSlet
 4. Din stakkel... jeg håber, der snart sker noget. Pøj pøj

  SvarSlet
 5. Håber det gik godt hos JM og kan skisme godt forstå hvis du synes ventetiden den er ved at være lang... Krydser fingre for, at der snart sker noget! Det er jo hårdt i den her ulidelige varme!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...