lørdag den 18. juni 2011

Mens vi venter...

I dag har jeg termin! Men der er vist ikke noget der tyder på, at junior gerne vil have fødselsdag d. 18. juni! Jeg synes egentlig, at jeg har været meget tålmodig, men jeg kunne godt forestille mig, at min tålmodighed forsvinder nu - for det her jo hele tiden været d. 18. juni, som var datoEN. Jeg kan ikke forstå, at vi er kommet dertil - det er som om tiden er fløjet afsted, og samtidig har det føltes som 100 år...

Det er vist ved at være længe siden jeg har postet et billede af Coco, så her kommer lige et fra hendes nye foretrukne sted at ligge - ovenpå de 2 gulvpuder, som ellers i øjeblikket ligger i sofaen for at JEG kan få benene... men nej, Coco har fundet ud af, at jo højere oppe man ligger, jo mere ligner man dronningen af Saba :o)


For at finde noget at fordrive tiden med røg jeg også lige på en smule netshopping i går - lidt til junior og lidt til moren :o)

En nuttet monster-body (gad vide om der er et tema?), som i går var at finde til halv pris...
 
 og til mig selv købte jeg det tørklæde jeg har sukket efter i LANG tid, da jeg spottede en god 40% rabat

6 kommentarer:

 1. Det bliver SÅ spændende, Camilla. Jeg håber (og krydser fingre for), at junior snart har fødselsdag. Dagen i dag er ellers perfekt - vejret er jo ikke til andet end til at føde i :-))

  SvarSlet
 2. Åh, hvor bliver det spændende!!! Hvor er hun dejlig Coco - mon hun glæder sig til at blive "storesøster"? ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Skøre Coco - men man er vel stadig den vigtigste i huset ;-)

  Hvor er det bare en sød body - jeg elsker alle jeres monstre - og fedt tørklæde du har fundet til dig selv.

  Synes det kunne være fint hvis junior kunne bestemme sig for at komme på mandag, hvis det bliver samme dag som jeg får nyt job ;-)

  Tænker på jer :-)
  Helle

  SvarSlet
 4. Hej Camilla,

  spændende måske, men også en smule skræmmende synes jeg! Nu må vi se, hvornår han synes det er tid til at have fødselsdag... men jeg håber at det bliver snart :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Birthe,

  spændende og skræmmende på samme tid! Ja, jeg synes også hun er dejlig :o) Jeg er sikker på, at hun glæder sig MEGET til at blive "storesøster" men bliver nok en smule skuffet når hun finder ud af, at lillebror kun har 2 ben!

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Helle,

  jep - fuldstændig tovlig er hvad hun er :o) Jeg er glad for at du kan lide monstrene - der er rigtig mange som synes vi er MEGET mærkelige - mener at baby får mareridt og lignende! Ja, mandag ville ikke være så dum en dag, og endnu engang held og lykke med samtalen.

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...