onsdag den 22. juni 2011

TEST: Santa Maria - biksemad med et twist

I går fik vi en omgang biksemad, vi havde en rest kalvesteg i fryseren, så det passede så fint. Jeg har ikke været så opfindsom med at få testet Santa Maria produkterne, som jeg fik tilsendt, men tænkte at det kunne da være meget passende at prøve biksemad med mexikansk twist :o)


Ellers var det en meget standard biksemad - kartofler, løg, ristede løg, kalvesteg, pølser, worchershiresauce og spejlæg - ja, og så en omgang chunky salsa på toppen. Det passede faktisk forbavsende godt til, og gav lige lidt ekstra smag til biksen. Det kan godt anbefales til andre - vi prøvede også med smooth, som også var fin til biksen :o)

6 kommentarer:

 1. Årh biksemad er bare toppen af lækker og nem mad! Jeg må prøve med et twist af salsa på et tidspunkt, det lyder jo absolut lækkert!

  SvarSlet
 2. Mums, hvor ser det godt ud! Jeg kan allerbedst lide den chunky salsa - det der totalt fint blendede noget er ikke lige mig :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Agnethe,

  ja, biksemad er SÅ lækkert! og det kan i hvert fald godt anbefales at prøve med en gang salsa på :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  det var heller ikke så ringe endda :o) Jeg er nok også mest til den chunky - den fine synes jeg er lidt ligesom en syrlig ketchup...

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Prøv at lave karry-biksemad. Det slår alt. Det fik min far første gang ude hos Hugo Jensen, der ejede Scheelsminde. Aldrig mere alm biksemad!

  SvarSlet
 6. Anonym - det vil jeg da overveje, men jeg er personligt ikke så pjattet med karry... :o/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...